Skype i čudni pozivi (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

adryosijek -> Skype i čudni pozivi (16.7.2011 11:08:24)

Eto dok sam bila u Italiji ,moja mama je javila mi da ju je kao neko pozvao ,da je ukljucila mislivsi da ju ja ili brat zovem ,ali ne zamislite sta se moglo vidjeti ,da neki lik masturbira[sm=zmeden.gif] ,Reko ma ne ako nisi dodala nikoga,ja joj udem u njen skype,vidila sam da ima samo zahtjev ,ali opet nemozes primiti poziv ako nije dodan..
Ajde proslo je dana od toga,jucer ja upalim svoj skyp odjednom ,kao ponudu za provjeru kamere ,da upalim, i tako ja upalim tu kameru ,kad ono samo se moja kamera upali tj moja slika, [sm=smiley36.gif] ja brzo ugasim ,sjetila se da je njoj netko pozvo ,pa reko da mene neko nebi gledo ..o boze pa dali je netko od vas imao ovako sta da dobijete poziv a niste dodali nikoga[sm=smiley36.gif] da nije kakav haker ili ..[sm=zmeden.gif]

pincirotvajler -> RE: skype i cudni pozivi (16.7.2011 11:11:27)

nisam imala takav slučaj [sm=hudicek1.gif]
i ja mislila da me nemože zvat niko komu ne dopustim [sm=zmeden.gif]

cuba -> RE: skype i cudni pozivi (16.7.2011 11:14:34)

Zbilja nisam. Imam samo par ljudi s kojima pričam preko skypa. Nisam nikad čula da te netko može zvati ako ti nije među kontaktima[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

adryosijek -> RE: skype i cudni pozivi (16.7.2011 11:26:12)

pa ja sam mislila da je moja mama nekog dodala jer ona nis nezna o skypu msn i ostalim stvarima,ali sam se jucer uvjerila da mi je bilo upucen poziv ili slicno da palim kameru mi bilo ponudeno [sm=zmeden.gif] nit sam koga zvala niti primila..[sm=smiley1.gif] dobro meni su 3 msn stradala od nekih ko imaju program za sifre ,ulazili mi i svasta radili ..
ali za skype nisam mislila da moze neko provaliti ili slicno..nedavno sam bila dj na jednom radiju prek neta,pa su konkurenti htijeli da ja i moj predemo kod njih ,ali nismo htijeli i tako su mi preko ip usli u pc i obrisali mape s pjesmama i izbrisali kljuc programa za pustanje pjesama. ima tih hakerskih programa sam cula,ali da moze i u skype uc [sm=zmeden.gif]

Indy -> RE: skype i cudni pozivi (16.7.2011 11:38:18)

itekako mogu ti hakeri upasti gdje god žele. čula sam na tv-u da mogu preko vaše web kamere gledati vas i sve u prostoriji, to je bilo upozorenje da to pedofili rade, upadaju na komp tinjeđericama i gledaju ih kako se presvlače. skype je kao i face, jako nesiguran.

mirna -> RE: skype i cudni pozivi (16.7.2011 12:01:38)

nisam imala takav slucaj i svaki dan koristimo skype... cim nas netko novi nepoznati kontaktira stavim block i oznacim report abuse....

Bebys -> RE: skype i cudni pozivi (16.7.2011 14:06:32)

ja koristim skype vec najmanje 10 godina i nikada mi se to nije desilo..mislim da su to HAKERI...cuvajte se

Stranica: [1]