Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koje boje prevladavaju na vašem boru? 5.12.2008 22:56:20
|
|
|
|
mariola
|
Crveno zlatna. A neki dan sam vidjela neke fensi kuglice, nadam se da neću doć u napast pokupovati je jer su dosta skupe. al ako me uhvati ludilo....
|
|
|
|
RE: Koje boje prevladavaju na vašem boru? 20.12.2008 20:42:58
|
|
|
|
koka
|
Vidila sam jedne kuglice i zaljubila se u njih, mm ih nije htio , al kupit ću ih iduču godinu psssssst. Smeđe , zelene i naranđaste al onako mat boje, ovako kad kažem nije nešto, al treba ih vidjeti, morala sam ih slikati
|
|
RE: Koje boje prevladavaju na vašem boru? 20.12.2008 20:45:07
|
|
|
|
Marta j
|
Kod mene su crveno i zlatno,al ove godine sam vidjela ljepse ,al ih nisam uzela jer sam ove kupila lani.
|
|
|
|
RE: Koje boje prevladavaju na vašem boru? 20.12.2008 20:46:14
|
|
|
|
ZVRK
|
prevladava crvena jer nam je boravak na crvenkasto(kauč),a ima i plavkastih nekih zelenih i sivkastih
|
|
RE: Koje boje prevladavaju na vašem boru? 21.12.2008 13:42:21
|
|
|
|
selina
|
Crveno pa crveno i opet crveno Imam samo dječake u kući ali obožavaju crveno
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!