Mašaaa -> RE: umorna sam od svog muza i kucnih obaveza (25.7.2011 14:42:35)
|
Imala sam bezveze brak,nikakva primanja,nula,samo dječji. Ex muz nije radio,pomagali nam moji starci. Popljuvao se na sve i otisao. Moj stariji sin me znao vidjet tuznu i uplakanu. Kad je poceo mucati i gusiti se i bit stalno bolestan bilo je dosta. Morala sam nabaciti osmijeh na lice i on je centar mog svijeta. A plakat cu kad oni to ne budu vidjeli. Stala sam na noge,pokrenula se poslovno,zaljubila se,rodila jos jednog prekrasnog dječaka. Nije savrseno ni u ovoj vezi. I nece bit nikad nikome nema savrsenih brakova. Ima dana kad se svadjamo,ne sexamo,mrzimo,on s drustvom,ja ljuta,ja za poslom(moj posao izgleda kao zabava) on s djecom..uvijek ce neko nesto prigovoriti. Ali ja znam da su mi uvijek moja djeca najvaznija,imam i ja stitnjacu i bolne menge i krizobolju..pa se lijepo sredim,namirisim i set_am s deckima,igram se s njima. Oni me grle,ljube i najvise me vole dva mala srca. Svaki dan se molim za njihovo zdravlje. Imamo dugova,problema milijardu i nemam pojma kako cu ih rijesiti. I vjeruj mi,tesko bi mi bilo da se opet rastanem jer odvratno je biti sam al jos je teze da djeca pate. Odlucit se moras,al dijete je najvaznije. Zbog njega se saberi i kreni il dalje il cuvaj brak.
|
|
|
|