Neugodni snovi (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Bablica -> Neugodni snovi (25.7.2011 9:17:47)

Da, baš neugodni snovi - ne noćne more! To mi se događalo skoro cijelu trudnoću i evo još dan danas me muče (sad već 1,5god!). Budim se sva ošamućena od snova - i to ne jednog nego 3-4 kroz noć. Većinom ih se sjećam ujutro, rijetko ih se uopće ne sjećam (čak kad se probudim usred sna). Ti snovi su jako živi i u bojama da neki put mislim da se stvarno to dogodilo. Ujutro mi treba dobrih 15-ak min da sebi dođem, da se "maknem" iz sna.
Da li se to vama kad dogodilo?! Mene to već umara ... Ja bi da mogu ne sanjat jedno vrijeme! Ima i tih noći samo su jako jako rijetke ... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

m600 -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 9:21:32)

i meni je isto [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] i baš me nervira... nekad su to i noćne more,ali većinom se osjećam nelagodno[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

mariola -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 9:27:05)

Cure nadam se da će brzo proći. Nisam imala takve snove u trudnoći. Sanjem nekad nešto ružno i normalno je da si malo pod dojmom drugi dan ali ništa strašno.
Noćas sam sanjala da sam se ljubila s bivšim[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image] nije baš da mislim na njega danas[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

njanja -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 9:34:10)

Snovi su odraz naše psihe....
U trudnoći, oko 30. tjedna sam sanjala da sam rodila dijete s downom i da sam jako plakala i da mi je došao tata i rekao: Pa bolje njanja da si ti rodila, nego netko drugi, ti ionako jako voliš Josipa (sin od maminih i tatinih prijatelja koji ima down)....Ujutro sam se probudila i bila u takvom šoku da dva dana to mužu nisam ispričala i onda mi se stalno motalo po glavi kako mi je tata to rekao i shvatila sam da to ne bi bila najgora stvar na svijetu i da bi ga jednako voljela....Uz to shvatila sma da je to strah od nepoznatog, tj onoga što ja ne mogu kontrolirati.....

Pokušaj si protumačit snove na realan način, svašta ćeš iz njih shvatiti...

Puli -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 9:54:39)

nisam imala noćne more u trudnoći
ali ih imam sad nakon spontanog
iako sam dobro
psiha još odrađuje proživljeno

Bablica -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 10:07:31)

To mi treba cijeli dan dok protumačim sve snove! Jedno vrijeme sam gledala u sanjarice, ali me to opterećivalo jer bi uvijek bilo vezano za nešto loše. pa sam prestala

njanja -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 10:12:30)

Bablice, sanjarice ti ništa neće reći, odgovor je u tebi....
ako te to muči, pokušavaj si protumačiti što ti snovi znače.
kada se uloviš u diskusiju s njima, prestati će [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bablica -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 10:12:52)

Što je još gore imam jako ružnih snova koje sam nakon 4-5 god povezala s događajima koji su se nakon toliko dogodili. I često mi se ponavljaju snovi - često dva puta sanjam skoro isti san, i to baš te ružni, koji su se po mojim tumačenjima ostvarili. Iako mm kaže da pričam gluposti i da se bezveze time opterećujem. Neznam kakav želudac imate (što bi rekli) da ispričam jedan sanvezan za ono što nam se dogodilo. I što je najgore taj sam san dva puta sanjala .... [sm=smiley19.gif]

njanja -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 10:29:11)

ispričaj...biti će ti lakše...

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (25.7.2011 10:30:58)

[Sadržaj poruke je obrisan]

mala pcelica -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 10:32:02)

IZVORNA PORUKA: Bablica

Što je još gore imam jako ružnih snova koje sam nakon 4-5 god povezala s događajima koji su se nakon toliko dogodili. I često mi se ponavljaju snovi - često dva puta sanjam skoro isti san, i to baš te ružni, koji su se po mojim tumačenjima ostvarili. Iako mm kaže da pričam gluposti i da se bezveze time opterećujem. Neznam kakav želudac imate (što bi rekli) da ispričam jedan sanvezan za ono što nam se dogodilo. I što je najgore taj sam san dva puta sanjala .... [sm=smiley19.gif]

bablice u potpunosti te razumijem jer i ja imam jako lose snove,ponekad me strah da lagnem navece...samo ja se maksimalno trudim ujutro da ga zaboravim,nekad mi uspije ,nekad ne [sm=smiley13.gif] uglavnom,ti snovi me totalno umaraju...isto sam gledala u sanjaricu,al sad vise ne zelim jer ,kao sto ti kazes,stalno su upucivali na nesto loše [sm=smiley13.gif] ...samo sam u jedno sigurno,kad sanjam mutnu vodu da ce se neko iz moje blizine razboliti [sm=smiley13.gif]

pincirotvajler -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 10:32:31)

žao mi je bablice kaj se tak mučiš [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
rijetko sanjam ružne snove

anaxx -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 10:46:44)

IZVORNA PORUKA: njanja

ispričaj...biti će ti lakše...

potpisujem!
možda prestanu ako ih počneš dijeliti s nekim i ako pokušaš s više strana dobiti mišljenje što ti snovi znače, ali naravno da pravo značenje moraš naći ti, možda čak uopće nema veze s temama koje sanjaš, već je to odraz nečega što te mući duboko u tebi ...

Bablica -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 10:54:26)

pa evo da ispričam taj san koji sam ja nakon svega povezala s Korinicom našom.
Nono mi je umro prije 5 god. Dok je bio živ uvijek je sjedio u kuhinji na jednoj klupici kaj peći i grijao se. Bio je jako vesela osoba.
U snu (kojeg sam dva puta sanjala) sam došla na vrata od kuhinje i on sjedi na svom mjestu gleda me i nešto mi pokazuje i smije se. Ja pogledam prema dolje i vidim krvav mi trbuh ... Tu san završi oba puta i ja se probudim.
Nakon što je prošlo dobrih mjesec dana da smo ostali bez Korine sjetim se ja ovog sna ... I sad, da li je to povezano ili ne?! Ja nekako mislim da je, kao da mi je već davno netko najavio da će se to dogodit. Između sna i moje trudnoće je prošlo skoro 3 godine.

Bablica -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 11:03:31)

još jedan koji mi je isto jaaaako živo ostao u sjećanju kojeg sam sanjala možda pred mjesec dana - samo ovog neznam s čim povezat. Iako je živi smjeh ja sam se probudila sva ušokirana:
nekako smo se našli na parkingu ispred zgrade u kojoj žive roditelji od stričeve žene jer je neka fešta bila. Odjednom skužim ja neku kuću u ful visoki zid oko nje. Naravno, neda meni vrag mira idem ja vidit kako mogu ući unutra. Nađem put i skužim CECU!!! na prozoru i počne oba voda koja travu zaljijeva prskat. Skužim ja neke stepenice ful dugačke i pun gas gore. Tu me živa sreća obuzela. Na vrh stepenica ulaz u neku šumu i pješačka stazai dosta ljudi - neki idu gore, neki dolje. Okrenem se i više nema ni stepenica, ni kuće, samo planinari oko mene. I onda budilica zazvonila!
PS. Cecu inače ne slušam tako da pojma nemam otkud ona u snu! [sm=smiley36.gif]

I kako takav san s nečim povezat?! Možda da me Ceca želi upoznat?! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mala pcelica -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 11:06:40)

I kako takav san s nečim povezat?! Možda da me Ceca želi upoznat?!

ili počni da ju slusas [sm=jezicek.gif]

mala pcelica -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 11:07:25)

pa evo da ispričam taj san koji sam ja nakon svega povezala s Korinicom našom.
Nono mi je umro prije 5 god. Dok je bio živ uvijek je sjedio u kuhinji na jednoj klupici kaj peći i grijao se. Bio je jako vesela osoba.
U snu (kojeg sam dva puta sanjala) sam došla na vrata od kuhinje i on sjedi na svom mjestu gleda me i nešto mi pokazuje i smije se. Ja pogledam prema dolje i vidim krvav mi trbuh ... Tu san završi oba puta i ja se probudim.
Nakon što je prošlo dobrih mjesec dana da smo ostali bez Korine sjetim se ja ovog sna ... I sad, da li je to povezano ili ne?! Ja nekako mislim da je, kao da mi je već davno netko najavio da će se to dogodit. Između sna i moje trudnoće je prošlo skoro 3 godine.

[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

njanja -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 11:22:15)

Babli, povezano je to što se desilo s Korinom...Nemoj me krivo shvatiti, ali da se s Korinom na žalost nije desilo, ti se nikada ne biš sjetila tog sna....vjeruj mi....Niti mogu vjerovati pa ni u najluđim snovima da bi se tvoj nonić tome smijao....

Bebys -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 11:26:12)

ja imam od jednos svecenika karizmatika JAKO DOBRU STVAR za uciniti..jer imam istih problema..

OTVORENU BIBLIJU NA STRANICI KOJOJ GOD HOCES STAVI KRAJEM KREVETA GDJE TI SPAVAS BLIZU TEBE ALI MORA BITI BLAGOSLOVLJENA BIBLIJA...i ona brani od ruznih snova koji NE DOLAZE OD BOGA...

pa eto ako si vijernica pomoci ce ti...sretno

ejmama -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 11:31:30)

Kud bas Cecu,lol. Ja sam ti znala sanjati da sam rodila, da se udajem i nikad npr nisam vidjela kako mi muz izgleda a s njim bi razgovarala. Otkad imam muza,vise to ne sanjam,caj sam prestala sanjati porode jedino sto me muci je to da bi trebala roditi barem jos jedanput . Ako ti je lakse ispricaj nama

Indy -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 11:45:54)

ja sam pročitala savjet da treba zapisivati snove svaki dan, i ne zbog nekog značenja i tumačenja, nego ćete nakon nekog vremena kad budete čitali dobiti uvid u to što vas muči, pa čak i rješenje problema! jer naš mozak kroz spavanje, analizira sve što proživljavamo tokom dana i to se odražava na san.

anaxx -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 12:15:06)

IZVORNA PORUKA: Indy

ja sam pročitala savjet da treba zapisivati snove svaki dan, i ne zbog nekog značenja i tumačenja, nego ćete nakon nekog vremena kad budete čitali dobiti uvid u to što vas muči, pa čak i rješenje problema! jer naš mozak kroz spavanje, analizira sve što proživljavamo tokom dana i to se odražava na san.

ovo mi izgleda kao dobar savijet... možda kad se sve stranice knjige spoje dobiješ odgovor, u svakom slučaju ne može štetiti...

Bablica -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 12:41:06)

poušavala sam zapisivat snove samo ima tu materijala!!! Cijelo jutro bi pisala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] koliko sam detalja zapamtila iz svakog sna. Čim odem na go ću morat opet počet, nema druge. Valjda ću nekog vraga otkrit jer se neznam kako drugačije riješit

Bablica -> RE: Neugodni snovi (25.7.2011 12:42:37)

ne razumim ...

IZVORNA PORUKA: Bebys

ja imam od jednos svecenika karizmatika JAKO DOBRU STVAR za uciniti..jer imam istih problema..

OTVORENU BIBLIJU NA STRANICI KOJOJ GOD HOCES STAVI KRAJEM KREVETA GDJE TI SPAVAS BLIZU TEBE ALI MORA BITI BLAGOSLOVLJENA BIBLIJA...i ona brani od ruznih snova koji NE DOLAZE OD BOGA...

pa eto ako si vijernica pomoci ce ti...sretno

Bablica -> RE: Neugodni snovi (26.7.2011 8:43:27)

Noćas samo dva sna - jednog se sjećam, drugog ne, ali je buđenje bilo žešće! [sm=smiley19.gif] Ispričam vam poslije 12 ...

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>