Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pivo u trudnoci da ili ne? 21.12.2012 20:28:51
|
|
|
|
cuba
|
Ja koja pivu inače nikada ne pijem, zadnjih mjesec dana uživam u njoj Svaki dan za ručkom popijem jednu od 0,33 i tako mi dobro sjedne
|
|
RE: Pivo u trudnoci da ili ne? 21.2.2013 21:12:58
|
|
|
|
lanac3101
|
Ako ti se pije popij ,nemoj se ustrucavati . Nece bebici biti nista od malo, samo u umjerenim kolicinama.
|
|
RE: Pivo u trudnoci da ili ne? 21.2.2013 22:13:06
|
|
|
|
Renata RR
|
Ja sam protiv alkohola u trudnoći. Možda u u nekoj iznimnoj situaciji može pivica (radler još više jer ima manje alkohola), ali definitivno ne svaki dan... Svi otrovi, pa i alkohol idu direktno u bebino tijelo...Alkohol uništava moždane stanice odraslih, a djetetu se mozak tek formira...
|
|
|
|
RE: Pivo u trudnoci da ili ne? 22.2.2013 20:05:13
|
|
|
|
cuba
|
Mali apdejt Pivu nisam ni primirisala od nove godine, jednostavno mi više ne paše. Vjerojatno bila samo faza u trudnoći. Ali slatka faza
|
|
RE: Pivo u trudnoci da ili ne? 22.2.2013 20:09:51
|
|
|
|
BUMBI
|
Draga meni isto nije odgovaralo pred kraj trudnoce,a inace ga obozavam Dobro si me sjetila,nisam ga vec popila znaci sigurno 2 mjeseca sto znaci da bi i mogla.
|
|
RE: Pivo u trudnoci da ili ne? 24.11.2013 14:26:05
|
|
|
|
crazyblue
|
meni je gin rekao da je pivo čak dobro povremeno popit (jabi popila 1 čašu od 2dcl tjedno ili u 2 tjedna) za mlijeko i bebu...
|
|
|
|
RE: Pivo u trudnoci da ili ne? 17.12.2013 17:35:58
|
|
|
|
leptirka
|
Po ljeti po 2-3 dcl, uh što je dobro sjela nakon plaže
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!