Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 9.8.2011 13:20:31
|
|
|
|
mala99
|
Joj draga, baš mi je žao. Teško je svakoj ženi kad joj se tako nešto desi, drži se , šaljemo ti puno . Samo da znaš mojoj se prijateljici isto desilo, za par mjeseci ponovo ostala trudna , evo sada je pred porod, čeka drugu bebicu.....
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 9.8.2011 14:40:52
|
|
|
|
modesty blaise
|
Cure moje drage, još jednom vam puno hvala na svim lijepim riječima i zagrljajima.....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 10.8.2011 21:42:50
|
|
|
|
natalijax
|
tužno
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 10.8.2011 21:53:53
|
|
|
|
mm1209
|
ajme ja tek sad vidim vijest...modesty žao mi je jako, baš me to sad rastužilo. Ali zaista mi je drago da imaš dvoje djece i muža uz koje ćeš ovo razdoblje lakše prebroditi....S je malo dijete koje ti vjerujem svaki dan uljepšava svojim novim otkrićima tako da je i to pozitivno jer ćeš manje razmišljati o svemu što se dogodilo. Šaljem ti puno zagrljaja i želim ti puno sreće i zdravlja
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 15.8.2011 15:00:09
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Tek sad vidim ovu tužnu temu ...drži se M...
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 15.8.2011 15:18:09
|
|
|
|
drugasrecica
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 18.8.2011 23:23:20
|
|
|
|
heda
|
joj... modesty i limunadice, tek sam sad vidjela... žao mi je što ste i vas dvije morale ući u ovu tužnu temu... meni se to sad dogodilo dva puta, missed ab i kiretaža, dva puta... ali... ipak su žene jači spol ... izdržati ćemo mi to i slijedeći će puta sve biti u redu i imati ćemo svoje
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 22.8.2011 18:15:36
|
|
|
|
Indy
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 21.9.2011 14:16:42
|
|
|
|
jana_1979
|
draga limunada, meni se isto dogodilo i jako sam bila sretna, nemam djece i jedva sam čekala. To što kažeš da ti se cijela ordinacija okrenula, meni je gin na drugom pregledu sa 6 tj 5 dana rekao da se plod ne vidi, da ga nema i ne čuje se srce, počela sam plakati odmah na stolu, pošla sam na još jedno mišljenje ali isto. Kiretaža je bila 30.08 i još se borim kao što svi trebamo , i još me strah ali se i nadam kao što svi trebamo. Suze mi često dolaze, imam dobre dane i one kada sam stalno na rubu i samo čekam kada će krenuti, skoro sam tri tjedna bila doma i sada radim jer sam se puno motala po kući i razmišljala. Sada se trudim biti što bolja iako stalno preispitujem kako se i što dogodilo, no to bi trebalo pustiti i krenuti dalje, moja je dijagnoza bila blighted ovum i nadam se da je više nikada neću iskusiti.
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 12.3.2013 12:15:42
|
|
|
|
kisica
|
Jako mi je žao. Ja sam svoju bebicu izgubila 8.8.2011.
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 12.3.2013 12:26:30
|
|
|
|
vandax
|
Svima kojima se to desilo žao mi je.
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 12.3.2013 12:29:15
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!