Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:37:07
|
|
|
|
cuba
|
Evo me izbanjala sam se i šminku skinula, čista od glave do pete Ma da Bumbi, baš mi je svašta prošlo kroz glavu dok su kasnili A kao nije do nje, nego do R, pustila ga je da trčkara i onda poslije nije htio u kolica pa dok su došli...ma... naletušice LOL definitivno obaraš rekorde sa kolicima za jedno dijete koja su ovo, 5-ta po redu ako dobro pamtim? Koja ste kupili i zašto pogobu nova šta je falilo prvih četvero?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:38:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Nisi trebala žuriti ,al ajde dobro,sad ja imam pomoć
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:39:37
|
|
|
|
mariola
|
Evo i mene Večer, kako ste mi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:40:08
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga Jesi se ti i danas naradila dobrano?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:43:13
|
|
|
|
danery
|
pa da,bumbi,jesmo imali neka pikolo,dobili već korištena,a moš mislit po štrosi,pampasu i kod nas sad po dvorištu kad je sve rastureno radi zidanja vozit.... pukla nam ona sajla od kočnice,pa je mm dokusurio sa sklapanjem mehanizam i ja poludila jer su točkovi dupli,pa se prednji zaglave i moraš gurat i manevrirat ko sivonja da se pomakneš kad zapneš....tako me neki dan neka baba skoro na pješačkom zgazila bejb dobila dosta love za rođoš,pa smo uzeli britax sportska za 1550 kn u magic baby... evo ovakva,samo zelena... http://images.kika.com/db/13/a/0/18419110_2_z.jpg
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:44:11
|
|
|
|
BUMBI
|
Baš su lijepa
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:46:11
|
|
|
|
danery
|
cuba,prva p.cardin-super za zimu kao velika kolica za malu bebu,al koma teška za voziti kad prosjedi... onda graco-riknul točak...pa kupili bertonne kišoobran,ali bejb preteška bila,pa dali dalje....pa zadnja ova pikolo,skršila se-tj.mm ih skršio... ma sva su već bila korištena i sve dobili....trebali smo odmah kupit poštena,pa mir,al ajd...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:47:31
|
|
|
|
cuba
|
Super su kolica ajde valjda nećete više kolica kupovati, bar za bejb mariola večer i tebi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:48:52
|
|
|
|
mariola
|
Hej kolica girl, nadam se da će vam ova potrajati bar koji mjesec Bumbi jel mene pitaš jesam bila vrijedna? O da, puna sam energije ovih dana, treba li kome doć polizat kuću Do 16 sam peglala i glanjcala, spremala ručak, sredila suđe i onda išli na kupanje. Bili do 20, već nas je mrak uhvatio Večerali, mm okupao T i spremio ga leć, ja se tušnila, donijela si bocu cole i izvalila se na kauč. mm kao i svaku večer otišao u kuću do do rođaka na partiju badmintona.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:50:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Da,da tebe pitam mariola...vidim da samo nešta spremaš ovih dana A vidim i da ste stigli i na plažu,super
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:53:04
|
|
|
|
danery
|
bumbi,mm se zaljubio u njih na prvi pogled kad je vidio da nema šipke iza i da može gurnut nogu među točkove bez problema,odmah je rekao kupujemo.... meni su odlična,lagana su,lako se sklope i malo mjesta zauzmu....jedino mi košarica malo sitna,al ajd.... a trebale ste vidjet šou....mudrac moj se zabrinuo za nosivost kolica i upanjio lajsat po trgovini i dizat redom sve što je malo teže djeovalo....prodavačica gleda i pita jel ja vama mogu IKAKO pomoć?? mislila je već jadna garant zaštitara zvat kaže mm ma tražim nešto teško da vidim koliko kolica mogu nosit,dijete nam je krupno,pa da ne bude da kupimo krivo....i uzeo vatrogasni aparat i veli da probam stavit,a žena NEEEEEEEEEEEEE!!! šta ak pokidate,a ne pašu vam? platio on odmah i veli E SAD SAM IH KUPIO,DAJ 'VAMO TAJ APARAT i bome naguzi on njega u kolica,priveza i trk po radnji uz serpentine i piruete među redovima stvari... ja i žena krepale od smijeha....možete mislit šta je pričala kad je došla kući s posla
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:55:49
|
|
|
|
BUMBI
|
Ahhahahaha ,jesam se sad namsijala...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:57:36
|
|
|
|
cuba
|
pa di je vatrogasni aparat samo našao, ajme jesi me nasmijala Šta je žena pomislila koliko vam je dijete
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:58:04
|
|
|
|
mariola
|
da ja napravim nešto slično mm bi me se odrekao
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:59:16
|
|
|
|
danery
|
pa cuba,stajao pored pulta
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:59:30
|
|
|
|
mariola
|
Ej nisam vam rekla, u subotu nam dolaze cvrčak femili. U sv. Filip i Jakov im nije baš kako su očekivali pa će od subote do subote doći kod nas u apartman.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 21:59:47
|
|
|
|
BUMBI
|
I šta kaže bejb na nova kolica?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 22:00:36
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma da,super što vam dolaze
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 22:01:21
|
|
|
|
danery
|
isss,šta kaže....ciči čim sjedne,zna da se sad konačno može lijepo udobno voziti i da ja neću siktati svako malo kad negdje zapnemo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 22:02:08
|
|
|
|
cuba
|
Super za druženje, pozdravi nam Cvrle
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 22:02:58
|
|
|
|
mariola
|
Sad ti je bejb navikla na mjenjanje kolica, nemoj se začidit kad ti za dva mjeseca ne bude htjela ta
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 22:03:28
|
|
|
|
ikica84
|
vecer i od mene cure!!! mariola kod mene treba malo da se glanca po kuci,navrati ako si slobodna danery super su kolica!! ja sam danas koma cijeli dan,bas sam nervozna mm me nervira uzasno,ponasa se boze sacuvaj sveki me izludjuje,samo mi ostavlja posla za sobom da radim...aaaaaaaaaa kao da nisam trudna svi se ponasaju a ne kao da treba da rodim svaki tren...bas sam danas tuzna!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 22:04:34
|
|
|
|
danery
|
za 2 mjeseca će kod nas biti vjetrušina i kiša....onda u dedin čamac namontiramo jedro,pa nek ju voda nosi a na zimu sanjke ako bude snijega pa opet dobro...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 22:04:43
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej ikice večer A joj,baš mi je žao što si tužna i što te svi sekiraju Nadam se da ti je onda bar A bio dobar
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 23.8.2011 22:07:37
|
|
|
|
mariola
|
Ikice večer. Baš mi je žao što te gnjave Sjedi u auto i dođi kod mene malo s A
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!