Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 20:58:27
|
|
|
|
anonno17
|
dobro večer ima li koga !!!!!!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:09:30
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer Hej anonno pa bok,nema te dugo.kako si?klinci?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:12:08
|
|
|
|
anonno17
|
evo super su hvala Bogu , a ti i tvoji šta radite??
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:14:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super D spava,ima već pola sata,a ja stavila sad suđe u perilicu. Šta tvoji,jel spavaju?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:32:13
|
|
|
|
anonno17
|
moji dečki danas malo zakazali mali se popodne zakrmio da sam ga u 7 išla buditi tako da se sada voze sa autićima i igraju se i do 10 ništa od spavanja, šta ima kod tebe inače?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:32:48
|
|
|
|
cuba
|
Hej curke, večer Bit ću samo malo s vama, mm će uskoro doći pa da vam se javim do tada. Šta ima? anno, jesi živa, otkad te nisam srela na raji? Bumbi, jel stigla vještica?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:34:09
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,do 7 je spavao...ajde nadam se da ćete ti uskoro zaspati Kod mene ništa,pogledaj temu "spuštanje testisa" pa češ vidjeti šta me muči,da ne pišem sad to sve ovdje
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:35:39
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga neću ni ja dugo,stavili smo tv u spavaću,p idem pod tuš i odmah se tamo izvaliti,sinoć sam iso eć pola 10 bila u krevetu Ma draga nije još,danas sam mislila otići do gin ali nisam stigla. Šta ste vi radili danas?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:36:49
|
|
|
|
danery
|
ojla,eto i mene malo....bili kod graškića,cure se izigrale i super nam bilo.....bejb je malo viša od graškice,njen tata je samo vikao ajme gle ju kolika je,kao roda zaspala je u autu,samo ju prebacili,i sad mi starci na odmor
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:37:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej Danery Vidim vi ste uživali u druženju,super
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:40:02
|
|
|
|
anonno17
|
bok danery vidim da je bejb super ma neka samo ona raste, a bumbi pogledati ću sad. ja sam ti danas bila na poslu naradila se i došla doma i uživala imala skuhano tako da ništa nisam radila nego se cijeli dan igram sa djecom , i sad isot pod tuš i spavati. joj i ja moram gnk nisam bila or kad sam rodila i stalno budem i budem i tako mi dani prolaze.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:43:05
|
|
|
|
cuba
|
Mm je čuvao R a ja sam išla na predavanje. Vježbali smo testove za ispit i jedina bi prošla (da se ocjenjivalo jeli) Predavač me pohvalio da sam naj u grupi, joj sram me bilo Ajme samo da u ponediljak isto ovako dobro riješim. Sutra popodne opet moramo doći, ma neka, bolje da vježbamo. Sredila R i stavila ga leći, mm otišao sa mlađim bratom napraviti đir, ja se okupala i sad odmaram. za tv, ajme gušta sada jeli A vidit ćeš još kad Dino bude sam u svojoj sobi koje ludilo Di si mi naletušice, nikako da se sretnemo ovih dana?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:45:24
|
|
|
|
anonno17
|
bok cuba a šta to polažeš ja nisam u toku sorry?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:45:27
|
|
|
|
BUMBI
|
O,pa super što si tako dobro riješila Nadam se da češ tako i u ponedjeljak Baš mi je to super,a ne ovako legnem ovdje i zaspem,pa dok odem u sobu,više mi se ne spava
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:46:14
|
|
|
|
danery
|
anno,jesi ti još u onom butiku,ako se dobro sjećam?kako ti je na poslu? cuba,ja nikako da pošteno sjednem ovih dana a kad zasjednem,ti si na gasu eeeee,mislim da će bejb za tjedan-2 prolajsati solo....danas napravila aaaaaaaajme kilometara za jednu ruku,a koraci ko čapljini čak i koji solo koračić padne,ali nije to još to....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:47:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
Vecer cure
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:48:42
|
|
|
|
danery
|
eeeeeeeeeej peps,jesi se ti nama uštekala jesi živa,kako ekipa? spava li francek
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:49:02
|
|
|
|
BUMBI
|
za bejb,a vidjet češ tek onda letanja za njom Ja vas napuštam,idem pod tuš i u krevet...LN
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:50:45
|
|
|
|
cuba
|
anonno polažem vozački. Ma tek sam upisala prije 2 tjedna i odslušala predavanja, u ponediljak mi je ispit. Bumbi, hvala ti, iz tvojih usta u Božje uši Naletušice znači to bi mogla kroz koji dan onda početi prava utrka za bejb ajme kad se sitim tog perioda, satralo me al bar mi nije dugo trajao, srića brzo je prohodao anonno kako se slažu tvoji klinci, jel se igraju zajedno?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:53:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej danery signal napokon odlican Ekipa super,Francek spava ,danas se cijepio pa je zdroksan ,ma inace mi je super,druga dva u kombinaciji samo izvode gluposti,ajme sto me ceka kad im se i ovaj pridruzi Bravo za beyb,sad ce ona brzo Cuba ja ti poslala sifru,jesi vidila Bumbi ln. Annono tebe dugo nisam vidila,
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:57:18
|
|
|
|
cuba
|
Ej Pepice, večer Jesam vidila sam, nego nisam sinoć ni bila na raji tekdanas popodne samo na kratko. Napravim ti ja to čim prije, nadam se već sutra. za slatkiša F, onda je dobro podnio pregled Bumbi ln :-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:58:29
|
|
|
|
danery
|
ajde neka se i tebi taj signal konačno povratio jeje,bit će laksanja ajme....već sad odjuri ispred mene ohohoh,trčim ja i sad polako idem i ja u krevetac,danas smo se bome naganjali i naletali na 100 strana....tipkamo se sutra lkn
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 21:59:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma cuba nije hitno,kad stignes,nego sam mislila da nisi ni dobila
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 22:06:02
|
|
|
|
anonno17
|
jesam da u butiku sam da i dobro mi je ali sad došla zimska roba pa se malo naradimo dok svu ljetnu pospremimo i stavimo novu ali dobro neka ima posla. cuba sretno ti onda na polaganju ma ti ćeš to proći bez ijedne greške. pepljuga bok i tebi kako su tvoji dečki, i ti? super mi izgledaš ( na fejsu) sure moji dečki se igraju super i slažu jako dobro i jako voooolllle baš jako, moram evo ići ajde poz do tipkanja i ln svima!!!!!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 22.9.2011 22:07:47
|
|
|
|
cuba
|
Eno na, jeste mi sve pobigle Ln curke :-**
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!