|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Ljeto nam se vratilo"
23.9.2011 8:56:22   
danery
curke ja vas napuštam,dijete mi budno user posted image baaaaaaaj user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1426
23.9.2011 9:08:40   
anonno17
jutro evo i mene jeste već sve otišle i popile kavicu, ma mi malo zaspali idem u drugu pa i djeca spavaju duže kad i mama. Curke za dva dana mi godišnjica kaj da pripremim mužeku ? 

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1427
23.9.2011 9:13:39   
CallamityJane
Jutro, mada sam ustala prije dva i pol sata..ali je jos uvijek jutro user posted image
za godisnjicu annono ne znam user posted image   Nama se zadnje dvije pogodilo da nismo skupa bili tako da se nisam morala ni truditi...Jesi li izabrala poklon???

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1428
23.9.2011 9:17:57   
natali2610
dječica djedu i baki na čuvanje, a ti pripremiš večeru uz svijeće, neko fino vino...totalna romantika user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1429
23.9.2011 9:24:25   
anonno17
natali da kad bi barem deda i baka htjeli ah to je tužna i duga priča never mind, meni djeca ne smetaju, oni spavaju na katu kuće a nama ostaje cjelo prizemlje i baby phone hvala onom tko je to izmislio.
od poklona neću ništa materijalno prešli smo to već smo zajedno 16 i pol godina ali nam je 7 godina braka tako da si neznamo više kaj kupiti, a i imali smo N. rođendan pa i nemamo para za luskuze. bit će nagodinu neki poklon u duplo!!
hvala na prijedlogu i tako sam i sama smislila neki kolač i večeru i onda kuda koji mili moji ufuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 1430
23.9.2011 9:32:02   
natali2610
ma da ...sitnice su bitne ,večera kao mali znak pažnje ...ma smislit ćeš ti već nešto ...

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1431
23.9.2011 9:33:07   
anonno17
ma da i dubem već nešto smislila. nego šta se danas ima u planu raditi?

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 1432
23.9.2011 9:38:11   
natali2610
ja ti nemam nikakvim planova za danas , vjerojatno ću dubiti na glavi cijeli dan user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1433
23.9.2011 9:38:21   
CallamityJane
MM najvise voli poklone u naturi user posted image
Ja cekam da masina zavrsi pa da idem do Benettona, vidjela sam jedan savrseni poklon za meni jako dragu osobu pa idem to kupiti dok nije nestalo....Detalje ne smijem otkrivati jer doticna zna nekada zaviriti ovamo user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1434
23.9.2011 9:44:02   
anonno17
i mm muž se najviše tome raduje.
Ja idem u drugu  do tada ću malo pospremiti i okupati se  i napraviti pire jel imamo sarmu za ručak i to je to !!!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1435
23.9.2011 9:46:11   
anonno17
curke pusa idem ja malo pospremati i u trgovinu sa klincima i lagano kratku šetnjicu sa pesekom našim pa se čujemo. Ugodan dan svima!!!!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1436
23.9.2011 13:14:28   
BUMBI
Hej,ima li koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1437
23.9.2011 13:15:46   
danery
oj b user posted image eto mene....
bila tutnjaona po kući,sad zatišje pred ručak...
šta ti radiš?

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1438
23.9.2011 13:16:53   
CallamityJane
Evo i mene brzinski ulijecem....Jos malo i kuhinja me zove....
Sta se radi cure, kakvo je vrijeme kod vas???

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1439
23.9.2011 13:18:12   
danery
ooooooooo,mici baći user posted image user posted image user posted image user posted image
ajde nek si se i ti ušuljala user posted image
kod nas super,sunčace,a li nije vruće....ma dušu dalo za lajsanje i igranac vani....jel kod vas hladno? kako d?

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1440
23.9.2011 13:21:01   
BUMBI
OOOO CJuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam te dugo srela,kako si?kako Disney?
Danaery bok i tebi opetuser posted image ,jel bejb opet spava?
D spava a ja tamanim gumene bomboneuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1441
23.9.2011 13:21:14   
CallamityJane
Ovde mazija, mada je bolje nego sto inace bude, cak i neko sugavo sunce kao proviruje i skilji na grad. Disney spava, jutros malo spacirale po gradu i poslije ucili voziti tricikl...Kako je to dijete lijeno, ja vam ne mogu opisati....para mi na usi je izlazila. I manja djeca voze onaj triciklic, pice po gradu ali ona joookkkk, njoj je to tesko a kukala za njim mjesec dana user posted image
Kako tvoja bejbi???Ona je sad vec veliki curetak user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1442
23.9.2011 13:24:03   
BUMBI
A vidi ti Disney nebi vozila bikciluser posted image ,ma nemoj se živcirati,naučit će

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1443
23.9.2011 13:24:12   
danery
eeee,da,b,bejb OPET ćori user posted image user posted image

cj,velika je....istegla se,štrkljasta,vižljasta....prerasla većinu vršnjaka.....znaš kak je bila buca na slikicama ispočetka,sad je kao špagica user posted image
počela je hoduckat,još za jednu ruku,ali ni to neće dugo,odjuri sve u 16,a mi svi juriš za njom....

hahahhahhahahha,mogu si zamislit kako ti je bilo veselo sa učenjem vožnje user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 23.9.2011 13:25:11 >

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1444
23.9.2011 13:25:46   
BUMBI
Nešta ti se bejb uspavala danas,super user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1445
23.9.2011 13:28:24   
danery
ma da,super,mogu tu nabadat....zato će me za vikend satrat user posted image
jesi ti išla po lazanje?

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1446
23.9.2011 13:29:28   
CallamityJane
Ma ja koliko znam ni vas dvoje danery niste buce nego ste mi svi nesto kao vita jela zelen bor user posted image

Ja cure ne mogu da skuzim na koga je ona tako lijena, ja sam bila toliki nestasko i sve sam morala znati, juris svugdje i ona isto tako ali ako se nesto mora ona se toliko ustvrdoglavi da bi se ja bacila sa nebodera...i sad je njoj tesko zamislite okretati pedale i hoce da ju guram aaaaaaaaaaaaa a ja necu, a onda ona krene kmeziti a svi gledaju jaooo vidi mama cudoviste...mene cisto boli briga...i onda gospodjica kaze da hoce ici kuci spavati!Pa gdje to ima???

Bumbi i ja sam otisla sad po gumice user posted image , ponijela ih u torbi da dadnem D. ako bude dobro vozila ali posto nije ja cu sad sveee da pojedem user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1447
23.9.2011 13:31:08   
danery
buhahahahhahhaha,ja krepavam od smijeha user posted image user posted image user posted image
stavila sam na fb slikicu bejb kak gura tačke i sad mi veli frendica kako si smršavilaaaaaaaa.....a ja ista ko i prije user posted image user posted image user posted image
i sad ti cj,hahhahhahahha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1448
23.9.2011 13:38:02   
BUMBI
Ja sam se prežderala gumenihuser posted image ,moram malo stati da si kavicu mogu napraviti
Danery nisam išla,možda ujutro odem,nemam pojma još.Jel ti ideš popodne?
CJ ma nemoj ju tjerati,tako ni D nije htio i onda sam odjednom počeo voziti pedale,a i bolje tebi će ostati više bombonauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1449
23.9.2011 13:44:00   
danery
mislim da ću ići,papa bejb i možemo....mogle bi se naći?
eno stavila sam par novih sličica....
idem sad,budna je.....i viče PAPATIIIIIIII user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!