Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 8:11:57
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Ema sutra smo ti blizu. Idemo na Kornate Kako ste? Kako curka? Jel radiš?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 8:13:07
|
|
|
|
mamino zlateko
|
jutro..evo mene,idem samo ves prostrat,kako si ti? i kod nas oblacno,i hladno...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 8:19:38
|
|
|
|
anaxx
|
jutro...evo ja s mojim haharima doma... nije mi frka na poslu pa se malo pazimo i mazimo doma, šefu ne smeta, pa zašto ne :) već gledamo TABALE (čitaj teletabise) kako kaže T, najviše voli neke plesne, pa zajedno s njima pleše drugi hahar još spava njega ne očekujemo prije 9-9.30, on je jutarnja spavalica :)
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 8:21:10
|
|
|
|
ema55
|
Je na poslu sam. Curka je dobro , imala je neku virozu, proljev. sad se stabilizira pomalo. jutros sam joj dala treću bočicu prolifea. Mariola blizu ste sutra, u našoj općini ste. sutra čini mi se nešto buru zovu. ja sam po nekim stresom, čini mi se da mi od toga izlaze urtikarije, neznam šta će biti sa poslom. komplicirano je, to ću trebati pokukati na posebnoj temi.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 8:26:27
|
|
|
|
mariola
|
Anax super za slobodni dan I moj T pleše s teletabisima. Moja beba u trbuhu me već pomalo plaši, čini mi se da neće biti dobrica Toni broj dva Aktivna je dan i noć. Ema samo neka ne bude kiše,lako ćemo za buru A tko te ljuti na poslu? Mz jesi si odabrala jučer poklon?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 8:26:40
|
|
|
|
LUNA000
|
Jutrooooo!!! Evo ja svoju nahranila i nadam se da če sad malo odspavati da ja malo tipkam se sa vama!! Mariola bravo za Kornate..samo da vas i vrijeme posluži..ja sam bila nekad davno...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 8:27:43
|
|
|
|
mamino zlateko
|
mariola ti opet putujes,i ja bi tako...al dobro nebunim se,t ide na vikend pa imamo malo mira,ja i mm.. a jesam,to uvijek,nasla sam nesto bas za mene,bilo je malo skuplje,al nema veze...
< Poruku je uredio mamino zlateko -- 7.10.2011 8:28:49 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 8:32:34
|
|
|
|
ema55
|
Lako za ljutnju. Nego ja sam ti na zamjeni. Ali to je jedna žena što se udala i preselila u Split i više se ne misli vratiti. I to bi sve bilo divno , krasno. samo nije viša ona direktorica koja je bila kad sam ja došla nego drugi. Veliki ti je problem što je ovo malo misto a ja nisam odavde. Ja sam imala vezu dok sa se zapošljavala i ta veza bi mi mogla pomoći i sada, samo se bojim da je veliki pritisak ove ode vlasti, jel kao mora biti neko "njihov"! Kvalifikacije imam i više nego dovoljne samo znam da ako ostanem da će to biti isključivo zbog veze, kao i svugdi.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 13:41:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej,ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 13:47:20
|
|
|
|
mariola
|
Hej draga evo mene. Kako si mi? Šta je novoga? Jel se javila cuba? Ja sam si danas baš nešto happy jer sam si kupila nešto fino (vidi na temi)
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 13:50:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej i tebi Ma nije se javil,baš sam zato i došla da vidim jel tu bila ,neznam šta je. Idem pogledati zašto si happy Ovdje zahladilo,puše dosta vjetar
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 13:55:16
|
|
|
|
mariola
|
O bože šta joj je? Ona je bila za vikend na Britney Spears. Da nije gore ostala Ne sjećam se da je spominjala da će ostati u Zg Kod nas je tek danas pravi jesenjski dan. Ne prži sunce, bilo malo kiše, 22 stupnja.
< Poruku je uredio mariola -- 7.10.2011 13:56:05 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 13:57:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Pa da i odtada je nema..ma mislim da je rekla da će u nedjelju kući ići Baš me sad brine
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 14:00:44
|
|
|
|
mariola
|
A samo da je sve ok, nadam se da se nije ništa loše dogodilo. Jel ti D spava? Šta si ti kuhala? Ja ću gulaš. Idem sad doma pa se od doma javim, za 10-tak minuta.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 14:07:34
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo i mene malo..sta ima cure?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:21:45
|
|
|
|
mariola
|
Večer Ima koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:25:43
|
|
|
|
danery
|
oj mariola kako si,šta ima?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:26:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej komadi pozdrav
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:29:04
|
|
|
|
danery
|
ej pepe,bok i tebi baš sam škicnula pikčere,super ste kako je mali franc čupav jesi se više raspakirala?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:31:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
Hvala draga moji su ti svi cupavi,T je imao jos vise kose Nisam se jos bas skroz raspakirala,uredila sam stan al sam sve potrpala u ormare sad izvani izgleda uredno i sad moram ormar po ormar al nesto mi se ne da Kako ste vi,bejb
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:36:15
|
|
|
|
danery
|
ja malo krepano,ona ovih dana začepljenog nosa,bali akme,kljovice nove samo što ne probiju,pa se družimo sa tubama dentinoxa i aspiratorom budi se zadnjih par noći radi nosa,pa smo neispavani svi pomalo.....večeras sam ju usisala i ostavila kod sveki nek spava.... e da....madam je prolajsala sama,ali toliko jurca da obavezno nakon par metara flisne na tur ili nos
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:37:51
|
|
|
|
mariola
|
Evo dobro sam.Uživam. Poredila samcijelu kuću,sve mi se blista pa sam happy Sad sam se lipo izvalila na krevet s punom zdjelom kokica. mm i T kum gledaju utakmicu,T spava kod sveki jer mi ujutro rano idemo na Kornate. danery di si? Nije te bilo par dana. Kako ste? Pepice šta ima kodtebe? Slike su super. Meni se čini da će moj drugi bebač biti čupaviji od Tonija jer me žgaravica ubija dan i noć.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:39:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme i mojima je poceo curit nos,samo drzim fige da i F ne uvati O bravo za koracice ma to ce padat par dana al posli joj nece biti kraja zalit ces za danima kad nije hodala Mi se spremamo sutra za Zagorje,necakinja mi slavi rođendan a bas mi se i ne ide ka je zahladilo smrzla sam se danas. Sto vi imate u planu za vikend?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:40:52
|
|
|
|
danery
|
a evo,mariola,tu sam malo....ovih dana bilo veselo,uglavnom smo furili po vani dok je još bilo lijepo.....danas počela neka kišica,vjetar ode nam lijepo vrijeme,već mi je muka bejb je taman navikla skroz biti vani,a kod nas kad zapuše....to je živi užas..... ahahhahha,i ti ćeš imati malog čupavca,ha
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:43:06
|
|
|
|
danery
|
pepe trebali sutra k mojima,ali oni pola kuće razvalili,em kreče,em bruse parkete i lakiraju....+ to sve,nama pukao hladnjak na autu tako da smo ovaj vikend kod kuće....možda eventualno odemo malo do prijatelja tu blizu.... što ćete vi?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!