Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 9:21:07
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure,evo i mene malo i kod nas je dobro zahladilo,jutros i kiša padala...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 9:30:34
|
|
|
|
mariola
|
Hej bubmi pa di si ti? danima te nema na rr? Šta je novoga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 9:33:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga Tu sam,tu sam..imala sam neke rođendane za vikend,a i D je bio kod kuće pa ne stignem kako je vama bilo na Kornatima? Javila mi se neki dan Cuba,sve je uredu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 9:41:55
|
|
|
|
mariola
|
Rekla mi je i pepica da su se čule Nama je bilo super. Vrijeme nam je bilo prekrasno, cijeli dan jeli i pili ili bolje reći prejedali se.Od pršuta i sira, hobotnice, zubatca,janjetine, kolača. Ma sve same delicije, pucali smo ali nismo odustajali Bili i u parku prirode Telaščica. Stvarno lijep izlet. Kuću sam napokon cijelu poglanjcala tako da nemam više nikakvih zaostataka. Nego jel bilo akcije ovaj vikend šta očekujemo uskoro?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 9:44:16
|
|
|
|
BUMBI
|
za lijep provod Draga nije bilo,baš sam jutros na temi pisala,imam neki iscjedak pa sam stavljala vaginalete,ali ko zna možda ipak uspje se nešta uhvatiti,ako ne onda slijedeći mjesec ja idem,moram do grada otići po slike što sam odnjela izraditi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 9:52:27
|
|
|
|
mariola
|
Nisam vidila. Ne stignem ni ja puno na rr, imam posla. A bit će, bit će,uskoro Aj tipkamo se poslije. Javi se kad se vratiš.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 12:34:28
|
|
|
|
mamino zlateko
|
helloouu,ima koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 12:56:10
|
|
|
|
danery
|
ojla mz,evo mene malo na lanč brejk kak si mi,kako cura? što radite dobroga ovih dana?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:16:05
|
|
|
|
mamino zlateko
|
a ja evo super,malo bolesna,al bu okej...t spava,a eve nista posebno,grijemo se,hladno kod nas ko sam vrag...kod vas? vidjela da bejb trci, za nju..kako si ti?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:21:45
|
|
|
|
danery
|
ehehhe,jeje,prolajsala i sad tek veselo danas se digla i fino ode bosa mara preko sobe....nisam mislila da će tako brzo i bosa lajsati,al neka....nek se vježba.... kod nas ujutro bilo hladnjikavo,malo mokro,neka kišica padala,pa serazvedrilo....sad je ok.... bejb odmara,kasnije ćemo ručati,pa do grada ak se vrijeme ne pokvari.... što si ti bolesna,prehlađena?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:26:09
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ne nego dobila za vikend neku alergiju,2 dana kihala ko munjena,e fakat sam vec bila luudaaa....pa sad moram na testiranje,a prije toga na vadjenje krvi,bris nosa i svasta nesto...to cu sve sutra,idemo ja i mm sami u grad,ujutro,on si uzeo godisnji,pa cemo i u shoping za zimu,za nas 2 i teni moramo kupiti jos nesto,pa moramo i dm-a,u t-com...sutra imamo posla preko glave..a o potrosenim svotama,nebi,najmanje 2000 nam ne gine....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:32:50
|
|
|
|
danery
|
ajoj,da,vidjela sam jučer da neku alergiju spominješ,sori preletim površno jer mi bejb zakrešti taman kad mislim e sad ću sve pohvatat.... eeeeeeee,šoping....niš mi ne pričaj....ja jučer kupila bejb 3 donja dijela trenerke i 2 majice i vreću za kolica.... sad baš gledam cipelice što sam neki dan kupila i mislim si da odem po broj veće....ima jedne 21 i te su za sad super,a uzela sam joj još jedne gležnjače u cicibanu i nekako mi se čini da ih neće nositi....jer su onak malo lakirane,da ne promoče kad krknu kiše... ma mislim da ću odnijeti na zamjenu,pa kako bude....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:35:58
|
|
|
|
mamino zlateko
|
mi imamo cipelice,jos su joj dobre,vidjet cemo vec,a i imamo i broj vece doma,dobile na poklon....ja njoj moram kupit jaknu zimsku i neku jesensku,i piđame...ma ima toga..a za sebe da nepricam,trebaju mi hlace neke,torba,cizme,kozmetika,majce...a sta cu kad nisam prosle zime nista kupovala,kad sam bila trudna..moram sad nadoknaditi...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:36:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure,evo i mene poslije ručak
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:36:38
|
|
|
|
cuba
|
Hellooooouuuuu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:37:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Aaaaaa,draga pa bok Šta ima,kako mi je zet?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:39:05
|
|
|
|
danery
|
neka,neka,samo ti nadoknađuj a vid' ove dvije....SAAAAAAAAAAAD SE DOLAZI KAD MI JE ČAJLD BUDNOOOOOOOOO??? cuba,ubaci kakvu konkretnu klopu za ovu zimulju i ju'r forgiven odoh,cure,bejb budna....i gladna :*****
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:40:30
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ooo pa diste vi 2? nema vas i nemaaa...ajd teta d,uzivaj.. :********
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:42:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde danery onda kad moraš ili daj bejb nešta da se zabavlja pa se vrati MZ ja sam tu,cube nije bilo malo duže Kako je prošla godišnjica?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:43:22
|
|
|
|
ciba
|
ciao cure,evo i mene,sad sam se naklopala,čekam pol 3 da idem oprat pod jer se sam nece pa po L u vrtić
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:43:47
|
|
|
|
cuba
|
Hej društvance moje veselo, baš ste mi nedostajale Mi smo super, guštamo u svakom zajedničkom danu s obzirom da nam tajo ide za 2 tjedna na brod. Vrijeme tako brzo prođe kad se uživa Rokić je super, svako jutro je od 8h-12h u vrtiću, odličan je. Prilagodba je prošla, sad sa oduševljenjem uleti unutra, počeo je i jesti ručak pa sam extra ponosna na svog malog hahara Trenutno sam sva u vozačkom, testove sam položila (mislim da to već znate), bila sam na predavanjim iz prve pomoći prošli tjedan, idući polažem i krenula sam sa satovima vožnje. Ma ide to mene issss ko veliku Za dva dana nam je montaža prozora pa se baš veselim i trenutno smo u kupovini svih sanitarija za kupatilo koje smo na kraju ipak odgodili za idući put kad se mm vrati s broda. Nego, Bumbi, kakav je to potpis? Šta mi se to događa sa zetom?? Naletušice, vidim bejb je prohodala čestitke. Alaj ga sada istražuje jeli Šta mi ima kod vas novoga??
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:45:37
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ma bilo je bombasticnooo .....nemam zamjerki...ali ce i sutra bit...mm ce opast na guzicu,kad vidi sta mi sve treba i kolko to kosta..al nema brige,obecao da dobijem sve sta pozelim jer sam bila jako "doobra" za vikend...khm khm
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:46:36
|
|
|
|
mariola
|
Hej curke evo i mene. Vidim o šopingu se kao i obično priča. Ja ću se samo nasmijat na tvoju svotu mz jer kad mm i ja krenemo sa svim što nam treba ne gine nam još jedna nula na tvoj iznos Pa vozačice di si ti? Već smo se zabrinule za tebe. Kako si? ŠTa je novoga? Kako vožnja? Dijete u jaslicama???
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:47:37
|
|
|
|
sarah_zg
|
pozdrav svima. Evo birtije konačno, a evo i mene!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 11.10.2011 13:48:30
|
|
|
|
BUMBI
|
Cuba za vožnju što ti tako dobro ide. A prozore vam još nisu montirali A vidim i tata vam uskoro ide Naravno veliko za mog zeta što je tako dobar u vrtiću A tvoj zet se malo oteo,jedno vriejem je bio dosta agresivan i tukao se(što je najgore i sam sebe ),a i teta kaže da se malo opustio i u vrtiću,ali evo sad se malo smirilo,nadam se da ga neće opet tako ludilo uhvatiti ili faza šta je već Usput me davi da mu kupim mokasike iz Zare http://static.zara.net/photos//2011/I/1/3/p/7000/003/100/7000003100_1_1_3.jpg?timestamp=1308323031869
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!