Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ćete imati i drugo djete? 24.8.2011 14:46:10
|
|
|
|
jagodicabobica
|
ja sam napunila 30 a curica ce jos malo 7... zanimljivo da me samo zene ispituju kada ce drugo! stare babe me pitaju radi radoznalosti ali i poneke mladze kao ...kako ona ima SAMO 1 djete??? ....a JA imam 2 ili 3 ..wow!cestitam im! ali ja ne mjerim moj uspjeh i srecu SAMO po kolicini djece!
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 24.8.2011 14:54:44 >
|
|
|
|
RE: Kada ćete imati i drugo djete? 24.8.2011 15:25:27
|
|
|
|
adryosijek
|
kada financijska situacija bude dala sto se mene tice mogla bi odmah
|
|
RE: Kada ćete imati i drugo djete? 24.8.2011 23:23:31
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja ali ne padam na te fore, treba brata ili seku da se mogu igrati - ja sam isto jedinica i nikad mi nije falilo ni društvo niti i tko da bih se igrala... da i ja to poludim pazi, meni neke frendice kažu: "šta ti nije jana zao ostaviti samog" pa nije, ima mamu i ima tatu i možda će jednog dana imati brata i sestru, ali neću roditi dijete radi toga da se jan ima s kime igrati, nego raditi toga jer ću ja osijećati da meni (i mužu) treba još jedna beba i da želim sve ponovno..... i da, izreku "jedno kao nijedno" smatram jednom od najvećih uvreda koju mi itko može uputiti
< Poruku je uredio njanja -- 24.8.2011 23:26:41 >
|
|
RE: kada cete imati i drugo djete? 24.8.2011 23:36:35
|
|
|
|
patka
|
IZVORNA PORUKA: danery mm je moje drugo dijete ,tak da.....nećemo skoro,dok on malo ne odraste he he he he muzevi vrijede ko blizanci a ponekad ko i cijela vrticka grupa
|
|
RE: kada cete imati i drugo djete? 25.8.2011 7:53:43
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Iskreno, živciraju me takvi komentari tipa "pa šta ne želiš drugo dijete, ma predomislit ćeš se..." Zašto? Zašto bi roditelji koji se odluče na jedno dijetebili lošiji? Možda se i predomislim, ali i jedno dijete može imati ispunjen život pun prijateljstva, koji ne mora nužno biti od brata ili sestre....šogorica ima tri curice, mi ih zovemo seke, tako da joj neće faliti društva
|
|
RE: kada cete imati i drugo djete? 25.8.2011 9:20:49
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja Iskreno, živciraju me takvi komentari tipa "pa šta ne želiš drugo dijete, ma predomislit ćeš se..." Zašto? Zašto bi roditelji koji se odluče na jedno dijetebili lošiji? Možda se i predomislim, ali i jedno dijete može imati ispunjen život pun prijateljstva, koji ne mora nužno biti od brata ili sestre....šogorica ima tri curice, mi ih zovemo seke, tako da joj neće faliti društva u potpunosti te razumijem
|
|
|
|
RE: Kada ćete imati i drugo djete? 25.8.2011 13:36:12
|
|
|
|
mala99
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja za mene je idealna razlika 10 godina, a s obzirom da sam prvo imala s 29.. do 39 rođendana imam fore ))))))))))) nekako sam mišljenja da s jednim djetetom možeš na kraj svijeta, imaš još uvijek vremena za sebe i muža.. ako ostaneš ne daj Bože sam isto s jednim djetetom je lako... već za dvoje trebaš obiteljsko vozilo, ne možeš baš sve što zamisliš (ako ništa drugo onda zbog stresa i troškova)... držim se jednog sad ako baš bude Houdini ovo drugo - onda zaslužuje da bude tretirano poput prvog iznimno mi je fora vidjeti velike obitelji i sve, ali ne padam na te fore, treba brata ili seku da se mogu igrati - ja sam isto jedinica i nikad mi nije falilo ni društvo niti i tko da bih se igrala... često mi to govore jer je S jako dobra beba pa onda kažu uh takvih možeš imati 10 )))))))), kao i na sve ostalo ne obazirem se, nasmijem se i idem dalje po svom ... Poštujem svačije želje i stavove, ali ja razmišljam da je možda bolje imati dvoje dijece, jedno za drugim, ako imaš u planu imati dvoje, mislim da je razlika 3-4 godine, nekako mi je 10 godina predaleko. Sumljam da bi mi se dalo imati drugo dijete kad mi prvo bude imalo 10 godina. Nekako se potrudiš tih par godina, pa kad malo odrastu možeš s njima di god želiš. Sina sam rodila točno sa 30 godina, za par dana slavi dvije godine i polako razmišljam o drugom djetetu. Neda mi se rađat u 40 godini, šta bude do 35 to je to! Ali eto svatko zna najbolje za sebe...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!