mala99 -> RE: Kada ćete imati i drugo djete? (25.8.2011 13:36:12)
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja za mene je idealna razlika 10 godina, a s obzirom da sam prvo imala s 29.. do 39 rođendana imam fore ))))))))))) nekako sam mišljenja da s jednim djetetom možeš na kraj svijeta, imaš još uvijek vremena za sebe i muža.. ako ostaneš ne daj Bože sam isto s jednim djetetom je lako... već za dvoje trebaš obiteljsko vozilo, ne možeš baš sve što zamisliš (ako ništa drugo onda zbog stresa i troškova)... držim se jednog [sm=jezicek.gif] sad ako baš bude Houdini ovo drugo - onda zaslužuje da bude tretirano poput prvog [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] iznimno mi je fora vidjeti velike obitelji i sve, ali ne padam na te fore, treba brata ili seku da se mogu igrati - ja sam isto jedinica i nikad mi nije falilo ni društvo niti i tko da bih se igrala... često mi to govore jer je S jako dobra beba pa onda kažu uh takvih možeš imati 10 )))))))), kao i na sve ostalo ne obazirem se, nasmijem se i idem dalje po svom ... Poštujem svačije želje i stavove, ali ja razmišljam da je možda bolje imati dvoje dijece, jedno za drugim, ako imaš u planu imati dvoje, mislim da je razlika 3-4 godine, nekako mi je 10 godina predaleko. Sumljam da bi mi se dalo imati drugo dijete kad mi prvo bude imalo 10 godina. Nekako se potrudiš tih par godina, pa kad malo odrastu možeš s njima di god želiš. Sina sam rodila točno sa 30 godina, za par dana slavi dvije godine i polako razmišljam o drugom djetetu. Neda mi se rađat u 40 godini, šta bude do 35 to je to! Ali eto svatko zna najbolje za sebe...
|
|
|
|