|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada ćete imati i drugo djete?
24.8.2011 14:46:10   
jagodicabobica
ja sam napunila 30 a curica ce jos malo 7...
zanimljivo da me samo zene ispituju kada ce drugo!user posted image user posted image
stare babe me pitaju radi radoznalosti ali i poneke mladze  kao ...kako ona ima SAMO 1 djete???user posted image ....a JA imam 2 ili 3 ..wow!cestitam im! ali ja ne mjerim moj uspjeh i srecu SAMO po kolicini djece!

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 24.8.2011 14:54:44 >

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 26
24.8.2011 15:25:27   
adryosijek
kada financijska situacija bude dala sto se mene tice mogla bi odmahuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 27
24.8.2011 23:23:31   
njanja
IZVORNA PORUKA: bubaMaja

ali ne padam na te fore, treba brata ili seku da se mogu igrati - ja sam isto jedinica i nikad mi nije falilo ni društvo niti i tko da bih se igrala...

da i ja to poludim
pazi, meni neke frendice kažu: "šta ti nije jana zao ostaviti samog"
pa nije, ima mamu i ima tatu i možda će jednog dana imati brata i sestru, ali neću roditi dijete radi toga da se jan ima s kime igrati, nego raditi toga jer ću ja osijećati da meni (i mužu) treba još jedna beba i da želim sve ponovno.....

i da, izreku "jedno kao nijedno" smatram jednom od najvećih uvreda koju mi itko može uputiti

< Poruku je uredio njanja -- 24.8.2011 23:26:41 >

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: kada cete imati i drugo djete?
24.8.2011 23:36:35   
patka
IZVORNA PORUKA: danery

mm je moje drugo dijete user posted image user posted image ,tak da.....nećemo skoro,dok on malo ne odraste  user posted image  user posted image

he he he he muzevi vrijede ko blizanci user posted image user posted image a ponekad ko i cijela vrticka grupa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 29
25.8.2011 7:53:43   
Tanjica Tanja
Iskreno, živciraju me takvi komentari tipa "pa šta ne želiš drugo dijete, ma predomislit ćeš se..." user posted image Zašto? Zašto bi roditelji koji se odluče na jedno dijetebili  lošiji?user posted image Možda se i predomislim, ali i jedno dijete može imati ispunjen život pun prijateljstva, koji ne mora nužno biti od brata ili sestre....šogorica ima tri curice, mi ih zovemo seke, tako da joj neće faliti društvauser posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 30
25.8.2011 9:20:49   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja

Iskreno, živciraju me takvi komentari tipa "pa šta ne želiš drugo dijete, ma predomislit ćeš se..." user posted image Zašto? Zašto bi roditelji koji se odluče na jedno dijetebili  lošiji?user posted image Možda se i predomislim, ali i jedno dijete može imati ispunjen život pun prijateljstva, koji ne mora nužno biti od brata ili sestre....šogorica ima tri curice, mi ih zovemo seke, tako da joj neće faliti društvauser posted image

u potpunosti te razumijemuser posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 31
25.8.2011 13:36:12   
mala99
IZVORNA PORUKA: bubaMaja

za mene je idealna razlika 10 godina, a s obzirom da sam prvo imala s 29.. do 39 rođendana imam fore )))))))))))
nekako sam mišljenja da s jednim djetetom možeš na kraj svijeta, imaš još uvijek vremena za sebe i muža.. ako ostaneš ne daj Bože sam isto s jednim djetetom je lako... već za dvoje trebaš obiteljsko vozilo, ne možeš baš sve što zamisliš (ako ništa drugo onda zbog stresa i troškova)...
držim se jednog user posted image sad ako baš bude Houdini ovo drugo - onda zaslužuje da bude tretirano poput prvog user posted image user posted image user posted image

iznimno mi je fora vidjeti velike obitelji i sve, ali ne padam na te fore, treba brata ili seku da se mogu igrati - ja sam isto jedinica i nikad mi nije falilo ni društvo niti i tko da bih se igrala...

često mi to govore jer je S jako dobra beba pa onda kažu uh takvih možeš imati 10 )))))))), kao i na sve ostalo ne obazirem se, nasmijem se i idem dalje po svom ...

Poštujem svačije želje i stavove, ali ja razmišljam da je možda bolje imati dvoje dijece, jedno za drugim, ako imaš u planu imati dvoje, mislim da je razlika 3-4 godine, nekako mi je 10 godina predaleko. Sumljam da bi mi se dalo imati drugo dijete kad mi prvo bude imalo 10 godina. Nekako se potrudiš tih par godina, pa kad malo odrastu možeš s  njima di god želiš.  Sina sam rodila točno sa 30 godina, za par dana slavi dvije godine i polako razmišljam o drugom djetetu. Neda mi se rađat u 40 godini, šta bude do 35 to je to!

Ali eto svatko zna najbolje za sebe...

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!