|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Hobi i slobodno vrijeme
25.8.2011 10:21:02   
mamino zlateko
Zanima me ako imate i kako provodite slobodno vrijeme,dali imate kakav hobi,zanimaciju?

< Poruku je uredio Ninaa -- 26.8.2011 15:13:10 >

T & H
03.01. & 12.02
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: hobi i slobodno vrijeme
25.8.2011 10:47:06   
bubaMaja
hahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dobar vic

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 2
25.8.2011 10:48:55   
bubaMaja
šalim se, ali stvarno slobodno vrije3me s malom bebom zvuči ko SF... ponekad pročitam koju stranicu knjige prije spavanja ako se ne srušim od umora..
prije sam imala puno hobija... sad imam dijete )))))))

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 3
25.8.2011 11:20:06   
lilia
Možeš mislit, bavim se kuhanjem i čišćenjem i brigom oko djeteta.
Šetnja mi je jedina razonoda i to opet s kolicima. Ajde sestra je trenutno kod mame sa svojom bebom pa nam je ok.
Hobi mi dođe kad se vikendom na miru istuširam bez njakanja iz vrtića i kad mi je muž doma pa malo preuzme dijete.
Imam osjećaj da ću imati puno više slobodnog vremena kad počnem raditi.
Danas popodne idem zubaru, sama i na miru. To mi je mali godišnji. user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 4
25.8.2011 11:28:58   
pincirotvajler
odkad imam d zabava hobi mi je samo visit na netu user posted image uz sexić naravno user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 5
25.8.2011 11:37:34   
mamino zlateko
haha uopce nisam sumnjala u takve odgovore...pinci svaka cast user posted image user posted image ..znam tocno o cem pricas...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
25.8.2011 11:37:47   
lidac0605
Svaki dan uzmem 1/2 sata za sebe,mislim da se neće zato svijet srušit nit kojem od klinčadije nekaj bit...u tih pol sata il napravim đir sa biciklom,vježbam il nekaj pročitam,heklam il jednostavno kravim pol sata...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
25.8.2011 12:54:49   
cuba
Dok je mm na brodu onda ta 2 mjeseca dadiljam od 0-24 i nemam vremena za sebe niti malo. Kad popodne zaspe kuham ručak, čistim po kući koliko stignem a navečer kad zaspe čistim, perem, peglam šta ne stignem popodneuser posted image  Tuširanje, raja i fejs su mi tada jedini odmoruser posted image
Kad je mm kući to je već druga priča, onda nadoknađujem sve propušteno. Od shopinga, ispijanja kavica sa prijateljicama, điravanja i sl. Baš si dam oduškauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 8
25.8.2011 13:54:36   
Krky
He, he i još tri puta user posted image user posted image user posted image . Al ako stignem na Raju, ako stignem šopingirat i pročitat knjigu, a ponekad i heklat i nešto malo sašit - ne mogu se žalit.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 9
25.8.2011 14:02:01   
bubaMaja
hobi mi je kad se istuširam bez drečanja )))))))))))))))) genijalno!!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 10
25.8.2011 14:09:10   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: lidac0605

Svaki dan uzmem 1/2 sata za sebe,mislim da se neće zato svijet srušit nit kojem od klinčadije nekaj bit...u tih pol sata il napravim đir sa biciklom,vježbam il nekaj pročitam,heklam il jednostavno kravim pol sata...

Potpisujem...Samo što ja popijem kavu sa kolegicom umjesto bicikliranja i heklanjauser posted image ...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 11
25.8.2011 14:18:48   
Bebys
nemam slobodnog vremena od kada ima djete...

inace volim citati i dogradjivati sebe...
osim toga imam VEZOVE KOJE RADIM...nisam ih radila godinama jer nemogu pored djeteta to raditi...

kada ona zaspi JEDINO STO MOGU JE OTICI NA NET...i nesta se informirati..

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 12
25.8.2011 21:09:22   
mamacita
Hobi mi je ujedno i razbribriga, i terapija protiv stresa i nasusna potreba: ja joggiram. Odem na sat vremena, mjuza na usima i laganini... sve dok se stres ne pocne znojiti iz mene :-) Uzivancija mi je sprintanje uz Meatloaf "I would do anything for love".

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 13
25.8.2011 22:18:39   
drugasrecica
Dok sam bila sa jednim djetetom kukala sam kako nemam vremena za ništa...kad je došlo drugo, skužila sam koliko sam bila u zabludi user posted image  Kad mi je mlađa imala oko 4 mjeseca odlučila sam sad ili nikad i uhvatila se napokon slikanja. Kad one popodne zaspu ja slikam, znaju to moje cure na fejsu. Dakle, uvijek se može naći vremena, vjerujte mi. Čišćenje, kuhanje i ostale aktivnosti obavljam dok su budne.

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 14
25.8.2011 22:23:09   
inesica
Volim heklati i nekad procitati neku knjigu. Popijem kavu s nekim dok je malisan sa mnom...

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 15
25.8.2011 22:29:10   
mišica 666
moj hobby je čitanje i uvjek si nađem malo vremena za to a ako je knjiga baš dobra onda i malo više vremena.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 16
25.8.2011 22:40:31   
maryann01
uz troje djece teško je imati vremena za hobi zato sam svaku večer tu kad svi spavaju

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 17
26.8.2011 15:16:25   
Ninaa
Obožavam čitati i ove godine na moru sam čak uspjela pročitati 3 knjige kaj nisam već dugo. Inače baš i nisam imala slobodnog vremena jel sam ga trošila na učenje i pisanje diplomskog tak da mi je fejs i raja bio jedini hobi. Od kad sam završila diplomski i curka je veća imam više vremena i moram ga dobro iskoristiti dok ne rodim jel onda sljedećih par godina neću znati ni kak se zovemuser posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 18
26.8.2011 16:04:58   
pakić
Hobi mi je čišćenje kuće kad sam samauser posted image user posted image user posted image . Ma šalim se, ponekad pročitam neku knjigu, odem na kakvu kavu, a jednom mjesečno izvedem mm (ili on mene) u metro, u shoppinguser posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 19
26.8.2011 16:41:36   
Točkica28
uz bebu i dva posla nemam vremena, ali i da imam posao kojim se bavim bi mi bio hoby.

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!