danery
|
i takoooo....opet u vrtiću,za maj prešla neki bronhitis,bile u slanoj sobi 3 dana i opet se prokašljala i probalila,ajd ok,mislim da je ta sol to potakla.... danas došla po nju u vrtić,a obje tete na vrata:AAAAAAAAAJME MAMAAAA,KAKO JE ONA BOLESNAAAAA.... ja ono pa što je?jel kašljala? ne,kažu one,nego stalno slini i bali,igrala se sat vremena a ostalo je cendrala....ne znamo mi kako je nju doktorica pustila u vrtić,dijete je bolesno....i veli jedna teta njen je sin bio 4 tj.doma kad je imao bronhitis.... onda zaključiše (na moje da je dijete bilo kod dr-a prije polaska ovaj tjedan,da nema turu i da joj i kod kuće i nos curi i sline,pogotovo kad ima dudu-a one joj stalno daju mada sam rekla da ju maknu i da je bila u slanoj sobi pa je moguće to balenje od toga....) da nam doktorica pojma nema i nek im kažem tko malu pregledava ja poludila.....jer,kao,njima žao djeteta....ahaaaa,da....treba djetetu brisat nos,to je problem.... što je cendrava,pa jbt,ne pleše ni za mene sa od uha do uha cijele dane....pa može i ona valjda nekad bit kmekava.... ugl.,je mi to struka,al brate mili,nikad nisam dočekala mamu na pragu sa kuknjavom i dijagnozom kao da sam u najmanju ruku pedijatriju specijalizirala glavno da ju presvuku u 10 i u pola 12 kad dođemo po cure kažu one su vam presvučene i spremne za spavanje,a djeci pelena do koljena visi mokra....uffff....