|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gdje je granica - facebook.
28.8.2011 14:05:45   
mamacita
Ok, lidac... bas mi je drago da nisam solo u razmisljanju!user posted image
Da, vecina vas pise da ima ludjaka i pedofila i sto silnih gluposti posvuda, no kao "ne mozemo" se od njih samo tako zastititi, pa eto, tako totalno "bespomocni" i dalje dobrovoljno nudimo slikice svojih klinaca i sebe javnosti.
Ja ako u necemu ne vidim 100% korist ili pozitivu, to isto maknem od sebe, posebno kad je u pitanju nesto sto mi nije super vazno za zivot. No, eto, ima nas svakakvih, sto ljudi - sto cudi. Da, pokusavalal sam naci temu o facebooku, ali nisam uspjela, tako da sam odlucila vu otvoriti... Racunam, ljudi ce pisati ako zele, barem nije tema o vjeriuser posted image .

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 26
28.8.2011 14:08:19   
mamacita
.... I njanja je u grupi istomisljenika user posted image . Dakle ima nas jos, nismo "izumrli".user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 27
28.8.2011 14:08:19   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: njanja

i da , totalno su mu površni odgovori da je granica tamo di si ju sam postaviš jer ono što čujem, masa ljudi dnevno obnavlja statuse u stilu: popila sam najbolju čašu vina u životu ili slično što mi je bezvezarija jer me zaboli ona svar tko je kakvu čašu vina popio....

haha...ma dobro.... imaš pravo...ni mene ne zanimaju slične bezvezarije al očito neki to vole
ja imam face al sam prelijena njime se baš često koristiti jer mi je , iskreno, malo dosadan...

no, komentiram ovo sa stajališta dal uopće takve stvari tj slične oblike komunikacije danas treba koristiti...moje mišljenje je da se bez njih itekako može , kao što veli njanja, ljepše je čuti glas prek fona neg samo proslijedit informaciju na medij...ali...danas se to i tak radi
a jel sve to opasno...je...kao i sve ostalo kaj je danas u ponudi

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 28
28.8.2011 16:13:01   
Ninaa
Ja sam na fejsu više od 3 godine profil mi je zaštićen i ne stavljam na njega gluposti ni ono kaj ne bi ni inače podjelila s drugima. A nekome je to glupo nekome nije. Ja živim na selu sve moje frendice iz srednje i faksa su dosta daleko, možda se uspijemo vidjeti svega par puta godišnje,a ovako redovito komuniciramo. Mislim da sam više luđaka srela ovdje nego na fejsu. A i jako puno cura s raje je tamo i neke su mi više pomogle svojim savjetima i podrškom od ljudi koje osobno znam. A tko neće ne mora ali mi je totalno glupo pljuvanje da mi s fejskom nemamo svoj život i ovo i ono,a uostalom ne možeš popljuvati ono o čemu nemaš pojma. A profil se može i trajno izbrisati jel znam par ljudi koji su to napravili.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 29
28.8.2011 16:32:35   
maja
Ah, facebook, ko voli nek izvoli, ko ne voli, ne voli i amen...

I za one koje su na facebooku, samo jedna mala obavijest, jedna ringerajka je otvorila grupu gdje možete prodavati ili kupovati stvari za dječicu ( grupa je samo za ringerajke) Eto, to nam naša Ringeraja ovdje nikada nije omogućila! 1:0 za facebook

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 30
28.8.2011 16:35:45   
cuba
Imam facebook već 4 godine. Na profilu prijatelje iz školskih dana, sa bivših radnih mjesta, cure sa ringeraje. Ne prihvaćam zahtjeve ljudi koje ne "poznajem" na nikakav način. Slike svog djeteta nikada nisam stavila na profil niti namjeravam. Statuse ne pišem, eventualno kad je nekakva godišnjica, obljetnica da podijelim takav događaj i sa svojim prijateljima. Ne oduzima mi previše vremena u danu, koliko provedem na raji toliko i na fejsu.
Ne zatupljuje me, ne zanemarujem svoj život zbog njega niti mi oduzima vrijeme koje bih mogla provesti u šetnji/kavi sa "pravim" prijateljima.
Ne znam samo odakle toliko negativne energije prema facebooku  kad cure moje koje ste i na raji isto tako svojim "virtualnim prijateljima" pišete o svojoj obitelji, prijateljima, svekrvama, odnosima u braku, stavljate slike djece u pustim albumima. O nekim ljudima znam više sa raje nego sa facebooka, to sve govori.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 31
28.8.2011 16:38:15   
maja
E da, zaboravila sam da mi je i fejs omogućio da zarađujem, a raja na kojoj sam od samog početka nije :/// Zato sam tu sve manje i manje

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 32
28.8.2011 17:44:18   
njanja
majo, to moram priznati
prednost facebooka je oglašavanje i mogućnost prodaje, uvjetno rečeno, malih prodavača...
ja sam dobila link s fejsa na torbe od cure koja radi torbe i tamo je bio pregled torbi i modela i njen email...
ali dalje sam sve odradila mailom, a kasnije i telefonom, dakle, ponovno mi nije trebalo da ja imam account na faceu da bi kupila torbu

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 33
28.8.2011 17:51:32   
njanja

IZVORNA PORUKA: cuba

Ne znam samo odakle toliko negativne energije prema facebooku  kad cure moje koje ste i na raji isto tako svojim "virtualnim prijateljima" pišete o svojoj obitelji, prijateljima, svekrvama, odnosima u braku, stavljate slike djece u pustim albumima. O nekim ljudima znam više sa raje nego sa facebooka, to sve govori.

Cuba, postoji razlika....mislim da tu na raji ne znamo puno o nikome s kim nisi blizak, ali na temelju čitanja postova, dobiješ dojam kakva je tko osoba....dakle, ja i dalje ne znam apsolutno ništa o tebi, evo znam da imaš dečka koji se zove , fakat ne pratim koliko ima mj, ali mislim neš manje od 2 god, da ti muž plovi i da ste bili na bračnom na Kubi i da živiš u Splitu....to su opće informacije. Isto tako iz postova sam shvatila da si draga osoba koja svima pruži utjehu, čestitku, da si nenametljiva i ugodna. Apsolutno više od toga ne znam....Svakoga na RR tko mi imalo znači (dakle nije mi apsolutno bezvezan) mogu skenirati na taj "prost" način....
Medjutim, ono što zamjeram fejsu, tj ono što komentiram o fejsu je da npr moja prijateljica zna više o mojoj najboljoj frendici putem fejsa, nego ja, jer ova ostavlja statuse na fesju, dakle apsolutno sve, ja to saznam s par dana zakašnjenja...Prema tom tipu fejsa imam negativnu energiju. Dakle, meni su kao osobi važne ove gore info koje sam navela,a fakat me ne zanima tko je jučer u 0:54 pio koje vino....
mom komentaru se mogu uvrijediti samo oni koji se na fejsu bave takvim statusima i, za mene, glupostima

-Tagore-

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 34
28.8.2011 18:33:17   
mamacita
Mene je recimo puno smetalo to sto ljudi kojima sam dozvolila ulaz na svoju stranicu na fejsu, dakle po nekim kriterijima su mi prijatelji, ostavljaju jako ruzne komentare u vezi svojih bliznjih u tipu statusa, koji su meni svakodnevno dolazili. Tako da sam ja morala saznati da je jednoj prijateljici muz digao tlak 100 na 100, drugoj prijateljici je neki bivsi poslao neku poruku, trecoj cijeli svijet trenutno ide na zivce itd. itd. itd. Ja nisam imala sta oglasavati svaki ubogi dan. A sta bi i imala oglasavati: skuhala rucak, popila kavu s muzem, otisla van s frendicom itd. itd. Meni je to nepotrebno. Koga zivog zanima tko sta radi svaki dan. Ako me se interesira sta mi radi frendica, onda ju nazovem. Isto tako, kako je njanja rekla, ja vrlo radije komuniciram u zivo. Dakle, sve vi koje zivite van Hrvatske, i koje imate obitelj u Hrvatskoj i mislite da je fejs jedina opcija, snimite si Skype (naravno ako zelite). Tako se ja i moj muz besplatno cujemo i vidimo sa svim nasim prijateljima i rodbinom koji zive u drugim zemljama. To je puno privatnije i prisnije, a ne onako javno na fejsu.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 35
28.8.2011 18:43:27   
njanja

IZVORNA PORUKA: mamacita

Tako se ja i moj muz besplatno cujemo i vidimo sa svim nasim prijateljima i rodbinom koji zive u drugim zemljama. To je puno privatnije i prisnije, a ne onako javno na fejsu.

slažem se...
s naj frendicom koja živi u SAD sam se od 2001 čula skajpom (tj prvo je to bio ICQ), danas se svakodnevno čujemo google talkom....
preko gtalka se čujem i s puno bliskim cura s raje, čak i onih kojih više na RR nema...preko skajpa se čujem i sa sestricnom od mm iz svicarske i s mojim braticem u finskoj...i kad mi je mm bio u SAD sam se skajpom čula, danas ako imaš čak skajp na mobitelu, možete razgovarati preko skajpa-mobitelom....
dakle, sve ove fore, fejs mi je da se čujem s nekim s kim inače ne bi, u mom slučaju, opet, ne drži vodu...

-Tagore-

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 36
28.8.2011 21:25:41   
cuba
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: cuba

Cuba, postoji razlika....mislim da tu na raji ne znamo puno o nikome s kim nisi blizak, ali na temelju čitanja postova, dobiješ dojam kakva je tko osoba....dakle, ja i dalje ne znam apsolutno ništa o tebi, evo znam da imaš dečka koji se zove , fakat ne pratim koliko ima mj, ali mislim neš manje od 2 god, da ti muž plovi i da ste bili na bračnom na Kubi i da živiš u Splitu....to su opće informacije. Isto tako iz postova sam shvatila da si draga osoba koja svima pruži utjehu, čestitku, da si nenametljiva i ugodna. Apsolutno više od toga ne znam....Svakoga na RR tko mi imalo znači (dakle nije mi apsolutno bezvezan) mogu skenirati na taj "prost" način....
Medjutim, ono što zamjeram fejsu, tj ono što komentiram o fejsu je da npr moja prijateljica zna više o mojoj najboljoj frendici putem fejsa, nego ja, jer ova ostavlja statuse na fesju, dakle apsolutno sve, ja to saznam s par dana zakašnjenja...Prema tom tipu fejsa imam negativnu energiju. Dakle, meni su kao osobi važne ove gore info koje sam navela,a fakat me ne zanima tko je jučer u 0:54 pio koje vino....
mom komentaru se mogu uvrijediti samo oni koji se na fejsu bave takvim statusima i, za mene, glupostima

Sa ovim boldanim dijelom se slažem. Iako danas postoji Skype (koji imam i sa kojim se svaki dan čujem sa svojim mužem dok je na brodu) dosta ljudi ga nema (iz ne znam kojeg razloga) i opet im je draži fejs zbog mogućnosti komunikacije ako nikako drugačije preko chata.
Ali opet, sve je stvar vlastitog odabira. Možeš i nemoraš stavljati privatne slike, možeš i nemoraš pisati glupave statuse, "lajkati" sto i jednu stvar, označavati se na slikama tako da te milijon i jedan "prijatelj vidi", nemoraš imati 354 frenda jer budimo realni ni ne znaš toliko ljudi.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 37
28.8.2011 21:53:38   
Ira_
Imam otvoren profil na FB, ali tamo odem jednom u 2 mjeseca i zadržim se 5 minuta. Toliko da stavim slike mojih cura da moja rodbina koja je u Njemačkoj i Australiji može vidjeti kako cure rastu. Za ništa drugo mi niti taj FB ne služi. Oni koji su moji "prijatelji" preko FB to vide i sami. Od mene nema komentara!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 38
29.8.2011 8:13:26   
Ninaa
Potpisujem Cubu,a ustalom sve te čiji te statusi zamaraju ne moraš imati za prijatelje ili blokiraš tu opciju ako si imalo informatički pismeniji. Mi imamo skype ali ja se nekak nisam još naviknula koristiti njime, muž priča sa svojim frendovima u Njemačkoj, a ja sam još neznalica kaj se toga tičeuser posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 39
29.8.2011 9:30:47   
nemammaste
Ma ja potpuno razumijem vaše razmišljanje jer sam i sama mislila isto do nedavno.S nekim stvarima se još uvijek slažem ali istina je da sam imala i predrasude i da neke stvari nisu baš takve kakvima sam zamišljala.Što se tiče komunikacije,s par dobrih frendica uopće ni ne komuniciram preko fejsa,iako naravno jesmo i tamo prijateljice.Nijedan lajk,nijedna objava na zidu,eventualno kakva poruka ako je baš usput,čujemo se telefonom i vidimo.Druga priča su mi npr. ljudi iz škole,s kojima neću baš visiti na telefonu ili se nalaziti,ali mi je jako drago vidjeti gdje su,šta rade,kako su...Profil sam ustvari i otvorila zbog ekipe iz osnovne koja mi je jako draga,većina ih je tamo i otvorili su grupu.Ista priča s ljudima s kojima sam recimo nekad radila,išla na fax,družila se...Neke nisam vidjela godinama i drago mi je što sam obnovila kontakt.Opet nismo više toliko dobri da ću skupljati brojeve telefona i provesti cijeli dan zivkajući ih.Što se tiče statusa,ne iritiraju me.Uopće mi ne smeta ako je netko podijelio neku preprivatnu stvar s drugima,ako me ne zanima ne čitam.Ono što je meni glupo nekome drugome nije,i obrnuto.Za RRajin šopić velika pohvala,super ideja.Iako trenutno ne kupujem ništa jer nisam u mogućnosti,rado provirim tamo,kao i na ukrase,okvire ili prelijepe slike naših RRajki.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 40
29.8.2011 12:07:47   
Bebys
ma glupost..tko nevoli u zivotu NE CINI ONO STO NE VOLI...pa tako i facebook...ajme...sta ste napale...GRANICA JE TAMO GDJE JU SAM STAVIS..U ZIVOTU I NA SVAKOM DRUGOM MJESTU...user posted image user posted image user posted image zar je to neka novost...nije..

usput majo daj mi na PP
kako se zove grupa za prodaju i kupnju..cist onako da vidim...mozda mi nekome od rodjaka nesta zatreba pa da preporucim...moze...daj mi na PP ako nezlis tu...

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 41
29.8.2011 12:20:29   
Mirjana J.
a šta reći za fejs...igrice,zajebancija i malo čakule.. za prijatelje imam samo ljude koje znam tako da me ne može iznenadit nikakav komentar a i postoji mogućnost ograničit tko ti može vidit profil..
meni je osobno o.k iako nemam baš puno vrimena za "visit" na njemu..

Tomislav-28.07.2000
Josip-21.10.2010

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 42
29.8.2011 13:45:23   
Anoniman
Na Fejsu sam već 3 godine. Imam tamo ljude do kojih mi je stalo, povezala sam se s rodbinom, posebno jednom osobom koju ovako nikad ne bih našla a sestrična mi je, jako mi je drago da mogu komunicirati svaki dan s ljudima jer sam praktički u 4 zida i užasno mi fali društvo. Svoj sam profil izvana zatvorila sa svih strana.
Osobno mislim da nisam neka poznata osoba, ja sam praktički niko i ništa, kome bi bilo stalo kopati po mom profilu? Pentagonu? Nasi? Potencijalim poslodavcima koje trenutno ne tražim, bar iduće 3 godine...
Na fejsu se samo zezam. Volim se zezati. Volim peći za joči i vuha. Volim se smijati, kreveljiti, zafrkavati ljude, stavljati lijepe pjesme, romantične, latino i dreletronic. user posted image
Stavljam slike svoje djece ograničene da ih vide samo prijatelji i ne opterećujem se previše.
Prednost fejsa je u tome što ja to tamo stavim kad ja imam vremena, a ljudi vide onda kad oni imaju vremena. Najveći mi je bad kad nekoga moram vući za rukav da se čujemo, nađemo, komuniciramo u živo, a ta osoba baš tad ima milijun stvari za obavit (ovo nije išlo nikoga osobno ovdje, da se razmemo, pogotovo ne tebe koja si sad misliš! user posted image )
Naravno da je prekrasno izaći jednom tjedno i isklafrati se, ali meni je to jednom tjedno jako teško izvesti. A ak budem mjesec dana pričala sa zidovima, završit ću u ludnici. Zato volim fejs user posted image oujejejejeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mariachi -- 29.8.2011 13:49:36 >

(Odgovor članu Mirjana J.)
  Neposredna veza do poruke: 43
29.8.2011 14:44:06   
maja
Bebys, nije tajna... možete ga naći u tražilici pa zatražite ulaz ( ali ovo je samo za ringerajke, nemojte dodavati nikoga tko to nije)

RRajin Šopić

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 44
29.8.2011 15:07:23   
Bebys
Mariachi...user posted image user posted image user posted image user posted image

fala Majouser posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 45
29.8.2011 15:28:30   
bubaMaja
imam fejs - volim fejs! ono što mi je preintimno, ne dijelim ni sa kim, ono što me usrećuje, rastužuje podijelim... slikica mojih ima puno, ali bebota ograničeno (iako smo prvo rekli da ih nećemo stavljati, poslije smo se predomislili)- prijatelji su mi samo oni koje poznajem uživo i kojima bih slike i ovako dala ili pokazala.. ostali ne mogu ništa vidjeti od mog profila, osim profilske slike... čim me netko uznemiri na bilo koji način (što je bilo par puta od strane poznatih) odmah je dobio blokadu i to je to.. ne zamaram se uživam i dijelim s drugima ono što želim...
znam kako obrisati svoj profil ako se poželim isključiti i to mi je dovoljno... pravom hakeru ne treba fejs da bi ušao u vaš život.. dovoljan mu je telefon (pametni mu još olakšava stvar) živimo li u strahu strah će nas i proždrijeti!

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 46
29.8.2011 15:47:01   
Indy
mene samo uzasava pomisao na pedofile na fejsu, iz tog razloga vise nestavljam golisave slike djece. osim toga fejs mi je ok za ljude za koje nemam puno vremena ili zive daleko. mm mi je u inozemstvu, ali s njim razgovaram preko skypa, ne jer je sigurnije nego mi je prakticnije jer se vidimo i cujemo.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 47
29.8.2011 22:09:03   
LUNA000
I ja volim fejs...i ako se čovjek potrudi...može namjestiti da ga nitko ne može pronaći u tražilici na fejsu...isto tako blokirati neke ljude...i namjestitikoji prijatelji mu mogu vidjeti..satus, slike, komentare itd...dakle opasan je samo ako se ne zna koristiti user posted image
Prvo sam ga napravila iz razloga što sam htjela pronaći prijateljice i prijatelje iz osnovne škole..onda kasnije mi je super dobro došao za besplatno ćakulanje s rodbinom i prijateljima s obzirom da imam malu djecu i nisam u mogućnosti da izlazim stalno...one koje ne želim ni vidjeti..blokirala sam..imam prijatelje neke strance samo zbog igrica.i nemam pojma tko su...ali oni ne mogu vidjeti ništa od mojih slika...samo objave od igrica..isto tako smatram ako netko ne voli što pišem i moje statuse..slobodno nek me makne sa prijateljstva...i ja tako radim...nekad se dobro nasmijem, nekad rastužim..ali prvenstveno mislim da sam fejs dobro iskoristila..tj..bolje ja njega nego on mene..user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 48
29.8.2011 23:01:09   
Anoniman
ja sam blokirala jedno 5 frajera Amerikanca koji su mi se grdo upucavali, pisali su mi da sam im lepa itd. u biti, nijednom nisam ni odgovorila na poruku, samo dam ih bloknula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu LUNA000)
  Neposredna veza do poruke: 49
30.8.2011 8:20:53   
maja

IZVORNA PORUKA: Indy

mene samo uzasava pomisao na pedofile na fejsu, iz tog razloga vise nestavljam golisave slike djece

golišave slike djece se po mome ne stavljaju apsolutno nigdje, nije mi bilo ružnijeg kad sam već par puta ovdje na raji znala naići na takve, ja ih čak ni doma u albumima nemam

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!