njanja
|
IZVORNA PORUKA: cuba Ne znam samo odakle toliko negativne energije prema facebooku kad cure moje koje ste i na raji isto tako svojim "virtualnim prijateljima" pišete o svojoj obitelji, prijateljima, svekrvama, odnosima u braku, stavljate slike djece u pustim albumima. O nekim ljudima znam više sa raje nego sa facebooka, to sve govori. Cuba, postoji razlika....mislim da tu na raji ne znamo puno o nikome s kim nisi blizak, ali na temelju čitanja postova, dobiješ dojam kakva je tko osoba....dakle, ja i dalje ne znam apsolutno ništa o tebi, evo znam da imaš dečka koji se zove , fakat ne pratim koliko ima mj, ali mislim neš manje od 2 god, da ti muž plovi i da ste bili na bračnom na Kubi i da živiš u Splitu....to su opće informacije. Isto tako iz postova sam shvatila da si draga osoba koja svima pruži utjehu, čestitku, da si nenametljiva i ugodna. Apsolutno više od toga ne znam....Svakoga na RR tko mi imalo znači (dakle nije mi apsolutno bezvezan) mogu skenirati na taj "prost" način.... Medjutim, ono što zamjeram fejsu, tj ono što komentiram o fejsu je da npr moja prijateljica zna više o mojoj najboljoj frendici putem fejsa, nego ja, jer ova ostavlja statuse na fesju, dakle apsolutno sve, ja to saznam s par dana zakašnjenja...Prema tom tipu fejsa imam negativnu energiju. Dakle, meni su kao osobi važne ove gore info koje sam navela,a fakat me ne zanima tko je jučer u 0:54 pio koje vino.... mom komentaru se mogu uvrijediti samo oni koji se na fejsu bave takvim statusima i, za mene, glupostima