mamacita -> RE: Dosada... (28.8.2011 15:27:21)
|
O pinci, izgleda da me ne poznajes dovoljno dobro, u biti nitko mene ne poznaje dovoljno dobro [sm=smiley36.gif]. Teme o sexu su i te kako dobro dosle. Pa drage moje zene, smo udate, imamo samo jednog partnera, tu i tamo dobijemo onaj savrseni poklon u krevetu (ili na nekom drugom mjestu)... onaj "O" koji nam oduzme dah i prebaci nas u sasvim neku novu dimenziju. Sta je tu neprihvatljivo za javnost? Ta ... tako se cak i djeca rade. No dobro, kod nekih kao kod mene, djeca se vise nemogu i ne zele raditi, no to nikako ne znaci da izbjegavam se okrenuti prema muzu usred noci. Cuj, razmisljala sam da je doslo vrijeme promijeniti slikicu avatara. Dakle od malenog uplasenog psica Pluto, stigla je flexi mama, zena... jer u svakodnevnom zivotu imam osjecaj da upravo kao i ona: hranim djecu, cistim po kuci, usrecujem dragog, izbavljam dragog iz njegovih problema, spasavam svijet od zaostalih razmisljanja, i u svemu tome jos me brine koliki su mi bokovi, no eto, masu nosim samo u javnosti, jer oni koji me uistinu znaju vole me i takvu. Samo vi pisite, o svemu, pa ako smo mame, nismo prestale biti zene sa hrpetinom individualnih zanimljivosti koje jedva cekaju da njima sokiramo svijet.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|