|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Na autopilotu bahatosti...
28.8.2011 14:36:07   
modesty blaise
ne znam jel bilo komentara na temu gdina Horvatinčića i njegove "ljetne avanture" pa s toga baš me zanima ima li ko kaj za načrčkati u vezi toga...
Kako Krleža piše u Glembajevima: "..."Puba počinje čitati članak u kojem se sve objašnjava: Sinoć se oko devet sati s trećeg kata bankarove kuće bacila krojačka radnica Fanika Canjeg zajedno s sedmomjesečnim djetetom nakon što je bila izbačena iz Glembayeve kuće. Prije toga njenu je svekrvu pregazila barunica sa svojom kočijom, ali bila je oslobođena optužbe. Članak optužuje barunicu za ubojstvo svekrve i krojačice..."

..."Prije su sirotinju gazili kočijama sa par konja, danas je u motoru samo jedne jahte konja kudikamo više.
Bogatuni su "heroji" svakogapa i ovog vremena. Misle da novcem mogu kupiti sve jer novcem mogu SVE kupiti. Njihove jahte su tema  koja ispunjava naslovnice. Njihova bahatost također.
Zar "velikima " nije sve dopušteno???"

Tko će napisati nove Glembajeve? Gospon poduzetnik su posmicali Talijane...

< Poruku je uredio modesty blaise -- 28.8.2011 14:49:25 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Na autopilotu bahatosti...
28.8.2011 14:51:56   
njanja
najzalosnije od svega je sto ako tomo ista dobije, to ce biti max 2 god. Ne mogu vjerovati, na zalost u pravosudni sustav i da netko nece biti dobropodmazan da kaze da ipak su otkazale automatske komande ili sto vec....najbolje od svega sto svi znamo scenarij, a to da je tip sevio ovu kurvicu s njim pa se malo zaboravio....od svega mi se najmanje gadi horvatincic,. Gade mi se svi oni koji mu dopustaju da se izvuce, a ne sumnjam u to da hoce.

Da ja odem u plodine i ukradem 2 kg pistacia, imala bi vise neugodnosti, nego sto ce ih horvatincic imati...
A i sigurno vise griznje savijesti....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 2
28.8.2011 15:11:00   
modesty blaise
sve više razmišljam kako smrt nit` je kazna nit` je utjeha... osjećaji gorčine ili slasti ostaju u nama živima za njima mrtvima, a ona je samo neumoljiva konstanta... nit` ju briga niti za nas mari... njen ples je stalan, ali život treba živjeti kao čovjek.
I zato ne tražim "asteroid", dovoljno će biti: neovisno sudstvo, jednakost pred zakonom, država koja funkcionira kako život zapovjeda, građani koji divljaštvu ne gledaju kroz prste....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 3
28.8.2011 15:19:29   
mamacita
JA NE MOGU VJEROVATI DA JE POLICIJA U TOLIKO NAVRATA NJEGOVE PROCESE ZATASKALA, I DALJE MU UREDNO DOZVOLJAVALA POSJEDOVANJE VOZACKE DOZVOLE. To je ruglo naseg sistema, gdje se bogatima sve dozvoljava, dok oni koji nastardaju ne dobiju nista, pa cak ni pristojno zvanje hitne, prije nego li se pozove odvjetnik firme za koju radi. Tragedija... Za cijenu koju je platio gliser je imao vise komandnih sustava i sve je moglo biti iskljuceno i brod bi se sam zaustavio samo da je on iscupao dovod el. energije, ili benzina. Jednim potezom. Dakle, i ja mislim da je imao sex sa tom curom...

Neposredna veza do poruke: 4
28.8.2011 15:24:02   
modesty blaise
ja mislim da bi se teško našlo onoga ko vjeruje u Horvatinčićevu priču...al ko što njanja reče nije ni čudo da se on sad izvlači na sve i svašta i da izmišlja najnemogućije scenarije...no zgrozi me kad vidim odvjetnika Došena koji ga brani (a i sam je do nedavno bio u pritvoru) i pomislim kako dotični ni za ova dva života vjerojatno ne bude odgovarao...
pre jadno!

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 5
28.8.2011 15:42:24   
Indy
nazalost, mnogo je takvih kao sto je Horvatincic. koliko samo tih bogatuna nije odgovaralo za prometne nesrece u kojima su ginuli nevini ljudi. a, kad bolje pogledamo njihove odvjetnike, to su isti oni koji brane i nase "nevine" politicare, sve za novac, gade mi se.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

Neposredna veza do poruke: 6
28.8.2011 17:28:03   
jagodicabobica
Zar "velikima " nije sve dopušteno???"

drage cure kroz zivot sam prolazila vjerujuci u kliche koji nam govori kako su svi bogati oholi i obicno losi ljudi..
ali shvati da i siromaci su ti koji mogu biti losi i potkupljeni...bogati moze podkupiti i svjedoka i policajca i sudca i sve ostalo...
danas je takvo ponasanje vec uslo u nase kuce i sistem...dio je nase kulture..
pa ako hocemo promjene onda treba da promjenimo sebe pa tek sve ostale...
i mislim da je ok da se cuje glas normalni ljudi kao ovdje na forumu...mozda nekoga potakne da promjeni svoje misljenje pa i ponasanje...user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 7
29.8.2011 2:29:42   
lilia
Prije toga njenu je svekrvu pregazila barunica sa svojom kočijom, ali bila je oslobođena optužbe. Članak optužuje barunicu za ubojstvo svekrve i krojačice..."
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

Ako me sjećanje dobro služi barunica je netom prije smrti saznala da je osiromašena i to joj je bila veća kazna nego smrt.

Bogatima i bahatima je siromaštvo najveća kazna, stoga bez i jednog dana provedenog u zatvoru, Horvatinčić bi siromašan i bez krova nad glavom i u dronjcima bio možda ne nama ali sebi sigurno primjereno kažnjen.

Nažalost dobit će max godinu dana i to u zatvoru koji posjeduje knjižnicu, televiziju i ćeliju sa wc-om i kupaonicom. I naravno neograničenu posjetu.

Gadi mi se ova naša krumpirana država.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 8
29.8.2011 8:44:11   
Ninjago
Evo bas citam u novinama kako penzijonerima uzimaju ovrsno pola mizerne penzije zbog duga od 200 kn.prema HTV-u,a ovakvi bogatuncici rade sta ih volja i j... im se zivo za zakone i propise,ma fuj cijela drzava,a on i njegov odvjetnik su izrekli tolike nebuloze da covjeka tjera na povracanje,najbolja mi je ona da ima potvrdu od psihijatra da se boji krvi i da nije znao da gliser nije registriran,pa i auto kad kupujes od nekog prvo pitas da li je registriran i do kada je.A jos mu nece sudit ni za nepruzanje pomoci jer su ljudi odmah umrli,ma strasno,ljudskoj bahatosti nikad kraja.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 9
29.8.2011 11:37:18   
Bebys
iza Glembajevih je samo vrijeme u pitanju NISTA VISE...samo vrijeme i druge osobe....

POJEO VUK MAGARE...bilo i ostat ce...user posted image

Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!