Kako se njegujete... (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Mašaaa -> Kako se njegujete... (28.8.2011 22:00:02)

Izvana i iznutra? Trošite li bogatstvo na kreme i kremice protiv bora,strija,celulita?
Vježbate li, idete u saunu, teretanu, meditirate li, idete na masažu? Kako se nosite sa stresom? Smatrate li da dovoljno brige pridajete svom izgledu i zdravlju?

drugasrecica -> RE: Kako se njegujete... (28.8.2011 22:09:09)

Ne vjerujem baš puno kremicama, više vjerujem kvalitetnoj hrani. Stvarno ne trošim puno na kozmetiku, šminku itd. tako da na meni ta industrija uljepšavanja ne bi puno zaradila [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Kad kupujem, onda nastojim da to bude nešto kvalitetno i dobro za moju kožu. Neko vrijeme mi je poseban gušt bio radit svoje pripravke, kremice, pilinge.

lidac0605 -> RE: Kako se njegujete... (28.8.2011 22:25:04)

Redovito se ofarbam,kad radim(sad sam na porodiljnom) redovno sam našminkana-sad se to svodi na maskaru i malo sjenila.Volim kupit kvalitetnu kremu za lice,za ostatak tijela kak kaj nađem povoljno.Ne kupujem skupu šminku jer mislim da su i jeftinije varijante jednako dobre.Redovno vježbam(bar 3x tjedno),vozim sobni ili klasični bicikl al mislim da je to više zato jer moram-zbog bolesti.Iz istog razloga se zdravo hranim-na dijabetičkoj dijeti sam.Redovno pijem sve lijekove i svaka 3 mj ako ne i češće,sam na vađenju krvi i kod doktora...za masaže,saune i ostale perverzije nemam ni novaca ni vremena.
Da,mislim da dobro brinem o sebi!

mamacita -> RE: Kako se njegujete... (28.8.2011 23:57:29)

Izvana: jogging, krema za lice (neka protiv suhe i crvene koze), losion za tijelo, ponekad bademovo ulje, britvica (za dlake na nogama), tu i tamo vitamini, nastojim zdravo jesti, i naravno... pod tjelovjezbu spada i sex.
Iznutra: protiv depre bilo koje vrste borim se solo izlascima na kavu, muzikom do daske (kada nekim cudnim slucajem budem sama u autu ili u kuci), joggingom, naravno (opet) sexom, citam nesto sto mi probudi mozdane vijuge nesto zanimljivo... i naravno molitvom.

Ne idem na nikakve tretmane, nemam novca za takvo sto, eh da, stavila sam nedavno pramenove i potsisam vrhove redovito, nastojim se ponekad nasminkati (iako mi dragi kaze da sam sasvim ok i bez sminke), nekad si priustim neki laganini miris, lak za nokte (neki jaci) i nastojim hodati "po manekenski" (zanositi bokovima... ahhhh, cini cuda ako hodam ispred muza hahahahaha).

adryosijek -> RE: Kako se njegujete... (29.8.2011 0:37:15)

nista previse,kreme nekoristim,tu i tam malo se namazem ali sad po zegama mi se neda..nije niti zdravo koza nemoze disat,a uvijek sam kupovala razno razne sminke itd jednom ili 2 put koristila i mislimda je rok trajanja prosao ...sad poslje poroda bas ni nemazem se

Ninaa -> RE: Kako se njegujete... (29.8.2011 8:07:08)

http://www.ringeraja.hr/forum/kako-se-njegujete/m_754711/tm.htm

Zvonki -> RE: Kako se njegujete... (29.8.2011 8:13:15)

Ne trošim puno novca, držim do osobne higijene, vježbam i trudim se živjeti zdravo. Spavam ko' beba, ne pušim, pijem vode (silim se piti jer ne osjećam baš neku žeđ), recimo da se trudim jesti zdravo i pokušavam biti pozitivna osoba. Mislim da skupi tretmani ne pomažu u tome da netko bude lijep. Mogu samo na lijepu osobu malo nadograditi sjaja.

Stranica: [1]