|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   CILJ 2009
5.12.2008 23:11:09   
njanja
Otvorila sam temu : želja u 2009, ali možda sam krivo formulirala pitanje... SVI si želimo zdravlja, mira, blagostanja...I ja želim svima vama.... ALI......Što je ono za čim ćete u 2009 žuditi i za što ćete SVE napraviti da se ostvari...Koji je vaš cilj??? Npr cij koji sam si postavila na dočeku 2005 je kupiti stan u 2005-ostvarila sam ga....u 2006-udati se-ostvarila sam gau 2007-zatruniti-ostvarila samu 2008-roditi i postati mama-ostvarila sam... Za 2009 sam si postavila cilj da se nakon porodiljnog vratim na posao i uspješno hendlam majčinstvo i posao....To mi u ovom trenutku izgleda kao mission impossible....  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: CILJ 2009
5.12.2008 23:14:12   
Ira_
Želja za 2009 je:
Početi raditi posao koji volim!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
5.12.2008 23:14:39   
mlada mama
moram razmisliti,ali super ti je tema to smo mi radili na psihologiji u biti nacrtali bi cvijet i latice i u svaku laticu napisale zelju, i spremile papir iznenadila sam se kad sam ga nasla i procitala sve sam ostvarila,pokusat cu ponovno..user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 3
5.12.2008 23:15:04   
piggy
meni je cilj da ostanem trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i da postanem majkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
5.12.2008 23:15:20   
mariola
Njanja svaka čast! i men zapravo sve ide od ruke i što si god postavim za cilj to i ostvarim osim da zatrdnim....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 5
5.12.2008 23:16:51   
Ira_
IZVORNA PORUKA: piggy

meni je cilj da ostanem trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i da postanem majkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od sveg srca želim da ti se ta želja ostvari, da za mjesec dana kažeš da si trudna i rodiš u sljedećoj godini!user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 6
5.12.2008 23:17:55   
Ira_
Predhodna poruka odnosi se na sve buduće mame i one koje to već jesu, ali žele to potvrditi s još jednimuser posted image !

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 7
5.12.2008 23:18:25   
njanja
mariola (i piggy, naravno)...i to će vam se desiti....tu ipak, osim truda, treba i pomoći onog čiče koji gore sjedi..... kada budemo radile ciljeve za 2010 ja se nadam da ćete biti user posted image  ili već mame!!!!

-Tagore-

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
5.12.2008 23:22:12   
mariola
Hvala puno. Ja se nadam da bi već za par dana moglo biti novosti. Može i u 2009. samo da bebica dođe.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 9
5.12.2008 23:24:05   
njanja
onda držimo fige za novosti user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 10
5.12.2008 23:38:32   
Ruža
Želim da nam naše drage trudilice postanu i trudnice!user posted image
A sebi da promijenim posao.user posted image
Naravno da je na prvom mjestu sreća i zdravlje moje obitelji.

Samo luda mama...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 6:24:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 12
6.12.2008 6:33:48   
nikoleta
Moj cilj je naravno zdrava bebica početkom godine a drugi kupnja stanauser posted image
Jako vjerujem u ostvarenje svojih ciljeva!!
I naravno, neka se svima ostvare!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13
6.12.2008 15:17:54   
Candy
Samo jedan:postati majka user posted image user posted image user posted image !

(Odgovor članu nikoleta)
Neposredna veza do poruke: 14
6.12.2008 23:08:22   
tonkica
Njanja tu sam negdje kao ti, 2007 smo se oženili, kad smo pripremali svadbu stalno sam vikala da ćemo, ako Bog da, 2008 gurati kolica sa bebom, tako je i bilo. user posted image
Za 2009 si želim uspješan povratak na posao i da uspijem istodobno biti i majka i radnica.
Druga želja bi bila da se moji Ameri stvarno vrate nakon pola godine u Americi, ne bi bilo loše da ih i mi odemo posjetiti ako nam financije to dozvole naravno. user posted image
Podrazumijeva se, naravno i ono osnovno, zdravlje, ljubav i razumijevanje u obitelji.

Vama trudilicama želim da ostvarite svoj san i da ostanete trudne i da idući Božić i Novu godinu čekate sa malim user posted image u naručju!user posted image user posted image user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!