Wikileaks (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

mamacita -> Wikileaks (6.9.2011 11:25:30)

Upravo danas citam u Vecernjem Listu da su preko puta Wikileaksa "otkrili" da je nasa Vlada bila spremna javno optuziti Gotovinu za "nestanak" topnickih dnevnika, no jedini problem koji su imali je cinjenica da bi ga mozda u trenutku optuzbe trebali gledati u oci. Nevjerovatni licemjeri... Tako mi je drago sto u ovom svijetu postoje ljudi koji svoj ugled dobrovoljno ugrozavaju objavom svih tajnih spisa, bez obzira iz cije vlade, i iz koje zemlje. U ovom slucaju podrzavam hackere, i neka samo tako idu dalje, jer grozno je sto vlade svijeta rade, u nadi da ih se nikada nece otkriti.[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Wikileaks (6.9.2011 11:57:25)

sigh...
sve sam razočaranija u te muljatore, više nemam niš pametno za reć! [sm=smiley13.gif]

Bebys -> RE: Wikileaks (6.9.2011 12:43:16)

IZVORNA PORUKA: Mariachi

sigh...
sve sam razočaranija u te muljatore, više nemam niš pametno za reć! [sm=smiley13.gif]
takodjer ma ljigez fuj

modesty blaise -> RE: Wikileaks (6.9.2011 16:01:32)

ukoliko je to šimonović uradio-treba mu suditi za veleizdaju....ne ulazim u to da NIKADA NISMO SMJELI dopustiti haškom sudu ingerenciju nad olujom i iza oluje....

mamacita -> RE: Wikileaks (7.9.2011 21:14:09)

I u danasnjem Vecernjem citam i ne mogu vjerovati, do koje mjere je Vlada bila spremna ici, i do koje presude je to dovelo. Tuzna je cinjenica i to da nema vise komentara, ok, jesam ja otvorila temu o ovome usred rr, carstva za mame i bebe, no, nadam se da nisam jedina koja cita dnevne novine... cast izuzecima.

Stranica: [1]