mamacita -> RE: Priča o posvajanju djeteta (12.9.2011 22:15:39)
|
IZVORNA PORUKA: inesica IZVORNA PORUKA: mamacita Eh, onda sam bas neki kamen [sm=smiley36.gif]. Heheheh, geni, geni kameni... A jesi inace ikada zaplakala na neki film? Mozda te neke druge stvari diraju, nismo svi isti. Da sam ovu pricu citala prije nego sto sam imala dijete, sigurno ne bih plakala. Eto, tako se mijenjamo iz dana u dan... Hahaha[sm=smiley36.gif], inesica, cijeli dan sam o ovome razmisljala nakon sto sam napisala da sam onda bas neki kamen. Cak sam i muza pitala, jel' da, da to nije tocno??!! On mi rece, pa normalno da si kamen [sm=jezicek.gif]. Naime, svaki put obavezno proplacem ko bedasta na zadnjoj sceni "An Affair to Remember" sa Carry Grant i Deborah Kerr, i u "Draculi od Braham Stalkera" sa Winonnom Rider i Garry Oldman. Bez obzira kaoliko puta gledanm te filmove, uvijek me dirnu u tu zicu. No, da se rasplacem sto je netko dobio dijete... bas i nisam. Sretna jesam, dapace vrlo mi je drago... ali od suza nema nista. Ne uzdisem nad bebicama, bilo cijim, jesam nad svojima (posebno kada spavaju, onako umilni[sm=angel.gif], i bez ikakvog vristanja i deracine) ... to je onako genetski valjda. Imala sam priliku cuvati tudjih dvoje djece u fazi od 3 mjeseca, i morala sam na tom drugom cuvanju dati otkaz. Nisam mogla podnijeti plac i pelene tudjeg djeteta[sm=smiley22.gif], do te mjere da mi je muz rekao da mi to cuvanje tudje djece nikad vise ne smije pasti na pamet kao izvor zarade. A da ne govorim o ljubomori moje djece na tudju djecu... Eto, drage moje, imate medju sobom zensku koja je totalni kamen u datim situacijama, no ipak na najcudnijim filmovima se raspacem bez ikakvog problema. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|