Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: IPL metoda trajnog uklanjanja dlačica 8.9.2011 15:41:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ah za jednu čupavicu je to želja već godinama. Al skupo je. Moja frendica je to radila u centru Bella, zagreb i super joj je bilo. Samo, nemoj se zavaravati- ne traje to vječno, nego nekoliko godina. Ovisi od žene do žene, o korijenu dlake, nekima se čak i brzo vrate. Odi na njihovu stranicu i vidi isplati li ti se.
|
|
|
|
RE: IPL metoda trajnog uklanjanja dlačica 8.9.2011 15:57:16
|
|
|
|
modesty blaise
|
Postupak trajnog uklanjanja treba se ponoviti za 2-5 godina , cca, zavisno od osobe do osobe... i niš ne ide iz prve pa tak ni to...imaš bar 3-5 ponavljanja a da košta - košta!
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: IPL metoda trajnog uklanjanja dlačica 8.9.2011 19:05:35
|
|
|
|
Suzn
|
Ma znam, al ima danas na ponudi dana za 400 kn 3 tretmana! To mi se ćini ok, dala bi ja svake godine 400 kn da ne moram godinu dana se depilirat! Idem to uzet pa vam javim!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!