zuti.leptirić -> RE: bakrena spirala (15.9.2011 20:49:12)
|
U tom slucaju, molim te stavi zatisje na ovu temu, javi nam se ponovno kada rodis 4 djece, da vidimo da li se tvoje misljenje mozda promijenilo. Do tada, ugodno sexanje. I mnogo djecice, dapace, cijela hrpa za tebe i tvog muzica.... od srca ti to zelim :-) Hvala ako je iskreno od srca! A ovo za zatisje malo bolje pogledaj, nisam ja nista uzburkala,samo sam podrzala malu_dušu,a to sto ste se vi neke zapalile-vas problem. IZVORNA PORUKA: natalijax Ok žuti leptirić imaš svoje mišljenje,svaka čast što možeš ostati trudna u svakom trenutku,ok i protiv kontracepcije si,pobačaja i sveg protiv Boga,al znaš što bi ja rekla na sve ovo,nekako sumnjam da si vodila onu metodu .Ništa prije braka. Da i uvijek cu ostati kod toga misljenja. S pravom sumnjas-nisam usla cista u brak,ali barem sam se pokajala ispovijedila i znam da mi je gore oprosteno i osim toga nastojim "popraviti stetu" upravo ovim stavom koji imam..to je valjda jasno??? I ne mislim se sada vise raspravljati o tome, jer nije ni tema za to niti ima smisla kad ce vecina i dalje napadati i misliti svoje... A to sto vam je mala_dusa napisala, zaista je za vase dobro- za svacije dobro...
|
|
|
|