Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako uspostaviti rutinu dnevnog spavanja ... 19.9.2011 9:08:51
|
|
|
|
modesty blaise
|
zaboravih napisati da i ja ko Tanjica koji put probudim S u dnevnom spavanju da mi ne pretjera i da ne izgubi točan sat....i moram napomenuti da se on NIKADA ne plače kad ga ranije probudim zato to i prakticiram....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Kako uspostaviti rutinu dnevnog spavanja ... 19.9.2011 9:55:38
|
|
|
|
mayathebee
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise zaboravih napisati da i ja ko Tanjica koji put probudim S u dnevnom spavanju da mi ne pretjera i da ne izgubi točan sat....i moram napomenuti da se on NIKADA ne plače kad ga ranije probudim zato to i prakticiram.... Potpisujem! Ija ga znam buditi ako pretjera. Dignem rolete i otvorim vrata, da mu uđe svjetlo i zvukovi, i nikad se ne buni. Inaće ako se probudi poslije 18.00 do 23.00 nema spavanja.
|
|
RE: Kako uspostaviti rutinu dnevnog spavanja ... 19.9.2011 11:13:43
|
|
|
|
Rebeka
|
Da se i ja javim na ovu temu: Mihael je dosta mal, ali već je sam stekao rutinu spavanja. Preko noći se počeo buditi samo po dva puta, nekada se probudi i treći put, ali to postaje rijetkost. Pojede i nastavi spavati kao da ništa nije bilo. Preko dana je njegov raspored poput švicarskog sata. Ujutro buđenje u 7.00, zaspe opet u 10.00 i spava do podne. Zatim zaspe oko 14.00 i spava do 16.30 ili 17.00 i to u dnevnom boravku da ga navikavam na buku. I za kraj, između 18.00 i 19.00 ubije oko nekih dvadeset_ak minuta. Kupanje u 19.30 i oko 20.00, najkasnije 20.30 ponovno na spavanje. Znam da je on još mali i da će se to mijenjati, ali eto, htjedoh i ja prokomentirati malo i javiti njegov raspored. Sam zaspe, bez uspavljivanja i varalice. Samo ga prije dobro umorim poljupcima i igranjem kao i vježbicama za kukove i probavu. Jadnik poželi spavati samo da me se riješi
< Poruku je uredio Rebeka -- 19.9.2011 11:15:01 >
|
|
RE: Kako uspostaviti rutinu dnevnog spavanja ... 19.9.2011 11:52:46
|
|
|
|
Hubertica
|
evo ja mislim da kod nas lagano kreće poboljšanje po tom pitanju... neki dan odspavao 2 puta po pola sata i jednom 3h u komadu, drugi dan više puta po 45 minuta, a eto danas spava već drugi puta(prvi puta je bilo 3h), izgleda da ga je morila ljetna vrućina, danas kad je malo zahladilo spava ko anđelić . Samo da to krene jer stvarno ne mogu nista napraviti, sama sam sa bebom, suprug na drugom kraju svijeta... bude malo teško, ništa ne stignem... ajde valjda ce uhvatiti i tu rutinu u spavanju pa će biti lakše i njemu (jer bude umoran) i meni (da mogu nesto napraviti)
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!