Little miss me -> RE: Njezina prehrana me dovodi do suza (19.1.2012 14:01:44)
|
Moj sin je prije mjesec dana navršio 2 godine. Do 18og mjeseca je jeo doslovce sve što bih stavila pred njega. Čušpajzi, meso, krumpir, juha, bilo što... Tijekom ljeta je najednom počeo ne jesti. Doslovce nije želio ništa jesti tijekom dana, ujutro bi pojeo nešto malo, onda sam do večeri brojala žlice koje bih mu stravila u usta. Kada bi vrućina opala, pojeo bi nešto i to je uglavnom tražio meso ili krumpiriće. Sada ne želi jesti čušpajze, zapravo sve rijeđe i manje jede bilo što. Tete iz vrtića kažu da ponekad tijekom 8,9 sati koje provede u vrtiću pojede šnitu kruha, jogurt, voće. Kada dođe doma, naravno da mu se ponudi da jede, a on ili odmah odbije ili kaže da hoće, a onda kada vidi hranu samo kaže "ja to ne volim". Juhu je jeo tako da bi pojeo i po 2-3 tanjura odjednom, a sada... Nema šanse! Izluđuje me, plače mi se od muke kad vidim koliko malo je pojeo tijekom cijelog dana. Pokupovala sam pola apoteke, i na početku je Infant Care djelovao, ali sada ništa. Ne znam više kako da muobjasnim da se jesti mora, jer ako ovako nastavi bojim se da bi mogao završiti u bolnici [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|