mariaLena -> RE: Rodilište u Puli (21.5.2013 10:37:10)
|
Nije istina da ti muz mora proci tecaj u rodilistu da bi bio sa tobom na porodu.Ja sam isla s njim na tecaaj kod patronaznih i dobili potvrdu.Onda me okrenulo da idem i u rodiliste na tecaj sa frendicom za slucaj da se moj dragi hmm..ukaka od straha ili se ja predomislim i zelim da ipak bude moja frendica na porodu ([sm=smiley36.gif] ) ..I eto sa njim imam potrvdu tamo,a sa njom u rodilistu i pitala sam obedvije vaze,nije bitno gdje ga zavrsis.Mogu reci da mi je drago da sam isla na obadva tecaja,jer je razlika velika,kruske i jabuke.Kod patronaznih je vise tema trudnoca,hrana bebica nakon prooda,presvlacenje i to,nesto malo o porodu,a u rodilistu ti ipak na svaki sat dodje netko drugi,ginekolog,pedijatar,anesteziolog i stvarno je 90 % tema o porodjaju,i mozes ih sve pitati.Eto,rekli su mi da sam ih zeznula sa dvije potvrde [sm=jezicek.gif] haha,i da se to jos nitko nije sjetio,posto smijes tecaj zavrsiti samo s jednom osobom,a eto ja isla na dva tecaja sa dvije osobe i ne mogu mi nista[sm=smiley36.gif] ,med.sestra se pocela smijati i rekla,moze ti doci tko hoce od njih dvoje samo ne smiju biti u isto vrijeme[sm=smiley32.gif] ..Moze bilo tko biti sa tobom na porodu,ako je zavrsio tecaj.I ne znam sta vas jos zanima.Da,porod na stolcicu je opcija u Puli,i mozes se odluciti za njega,bez obzira dal ti je to prva trudnoca,samm moraju svi nalazi biti u redu,i sve mora biti ok.da se porodila na stolcicu.[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|