pincirotvajler -> RE: Jeste li zadovoljni svojim seksualnim životom? (6.11.2011 22:15:51)
|
IZVORNA PORUKA: Sunshine28 kasnim na ovu temu podosta, ali mi je dosla po ruku i bas sam se posramila.... tek kada sam procitala vase odgovore kuzim da ja džabe uvjeravam sama sebe da je normalno sto nam se događa da ne bude akcije po dva tjedna, a ako upadne [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] i po tri...a nemamo djece, zivimo sami... dobro, činjenica je da jako puno radimo, i da se 6 od 7 dana srecemo kod kuce samo kasno navecer...ali da li to moze biti izgovor? mislim, sa kvalitetom sam zadovoljna, ali kvaniteta - uzas...pricali smo par puta o tome, ali on kaze da jednostavno bude previse umoran i da ne zeli sex samo "odrađivati", odnosno da mu je bolje nikako nego bezveze.... jako se puno mazimo, ljubimo, grlimo i to sve, jako se dobro razumijemo i imamo dobar zivot, ali ovo jednostavno ne stima kako bi trebalo... jesam li ja stvarno jedina sa ovakvim problemom? i da li je to problem uopce? meni to nije normalno,ali ima frendice kojima je super a sexaju se dvaput mjesečno
|
|
|
|