Vjeverica ST -> marka cipelica- obmana ili kvaliteta (27.9.2011 9:42:26)
|
Bog ljudi! Mene zanima koje cipelice kupujete djeci i zašto? Mi ćemo uskoro 3 godine navršiti..Imali smo o sada i Froddo, Bambi, Ciciban, Noel, Primigi, Adidas...Evo sad smo mu išli kupit cipelice i ne možemo ih naći ispod 400kn. A nosit će ih 3 mjeseca. Možda. Toga mi je više puna kapa. Nisam blesava i skužila sam da su Ciciban i Bambi kvalitetnije u smislu materijala...Ali, je li to zbilja potrebno? To nisu mali novci za mlade roditelje, osobito ako imaju više djece. Ne mislite li da imaju razvikano ime i da ih to čni gotovo dvostruko skupljima od nekih razvikanih marki npr. u Pitarella i sl. dućana? Mislim, primjetila sam da su Primigi recimo krute....Froddove su neke dobre, a neke se ofucaju.... Noel su se pokazale dobre... Ali koje su anatomske i zdrave, a da nisu skupe i ispod recimo 250-300 kn? Jesam li loš roditelj ako kupim djetetu jeftinije cipelice, a time mu možda ugrožavam zdravlje? Primjetila sam da mu lijeva nogica bježi u stranu (slično je i meni. Nisam nikad korigirala, doduše, nosim uloške, ali možda prekasno....), ali neki mi kažu da to nema veze s cipelama. Ako su takve predispozicje, bit će mu tako kako je i gotovo.
|
|
|
|