koka -> RE: zahvala pri izlasku iz rodilišta (7.12.2008 13:27:13)
|
Kad sam rodila Roka rekli su mi da sestri koja obuće bebu i te, kao, otprati je navika nešto dati, e pa mi smo bombonjericu i kavu dali. Sad ja tu sestru nisam nikad vidila i nije bila ljubazna tako da se i kajem šta sam joj pustila. To nije da se mora , ko hoće neka izvoli, bila bi rađe pustila nekoj drugoj sestri koja je bila ljubaznija i bolja od ove. Dok babica koja me porodila- Đina- bila je pre ljubazna s nama , nemam riječi, njoj smo i bombonjericu i veliki buket cvijeća odnjeli. A naknadno smo joj poslali njenu sliku s rokićem, di su se zajedno slikali [sm=smiley1.gif]. Sad kad sam rodila Milu nisam htijela opet istu grešku napravit. Prvo htijela sam vidit kako će biti pa ako mi bude ok , zašto ne im nešto donjeti. Već sam na mojoj priči s poroda rekla kako sam naišla na fenomenalne sestre koje su me porodile pa im je MM kupio nešto i veliki buket cviječa, o pri odlasku imali smo isto tako al smo si rekli ako budu ok puštamo, ako ne nosim doma i lijepo će mi biti na mom stolu [sm=smiley1.gif]. Bilo je super pa smo joj pustili [sm=smiley36.gif]. A sestrama gore sve ono što sam imala pustila sam im-bombone, kekse, mlijeko, sokići, voće....
|
|
|
|