Ruža -> Kako slažu kod vas grupe u vrtiću? (28.9.2011 18:44:41)
|
Markan mi je opet izvisio i to mi se ni malo ne sviđa. Od njih 22 iz grupa od lani 19 ih je prešlo u stariju, a on je ostao sa mlađima. Nije mi jasno kako oni to slažu grupe? Ne bi li bilo logično da ih slažu po godištima kako će formirati razred? Znači od 4mj. do 4mj.[sm=zmeden.gif] On je rođen 9.9. trenutno je najstariji u grupi, možda ih je od njih 22 jedno petero koji će ga kačiti po generaciji, a većina je mlađa 10 do 12 mjeseci. Kako je on mali aktivac, nad vratom nam visi dijagnoza hiperaktivnosti ( spomenuo pedijatar na kontroli[sm=smiley13.gif]) ni malo mi se ne sviđa da bude najstariji u grupi i zauzme neku ulogu šerifa? Prošla grupa su većinom bili njegova generacija za školu i oni malo stariji i super se uklopio u nju jer su ga ti stariji ipak smirivali i jako je volio ići u vrtić. Sad najednom plač ujutro, ne želi ići, vidim po njemu da je nezadovoljan. S druge strane strah me je pustiti ga godinu dana s tim malima da ne zauzme poziciju nekog malog šerifa? Nisam pametna. Stvarno nisam neki čangrizavi roditelj i jako sam zadovoljna i vrtićem i tetama, no mislim da ovo za njega nije najbolje riješenje. Bojim se te dijagnoze, učiniti ću sve da ju izbjegnemo jer ne želim da odrasta po posebnom tretmanu. Sutra idem razgovarati s ravnateljicom da vidim ima li šanse da ga vrati u njegovu grupu. Mame molim savjete?
|
|
|
|