Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: da li je velicina bitna? 13.12.2011 8:41:13
|
|
|
|
tonolan
|
dakle ovdje se samo o muškoj veličini raspravlja?
|
|
RE: da li je velicina bitna? 21.12.2011 15:37:09
|
|
|
|
pticica
|
pa ta nam je bitna
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 21.12.2011 16:10:16
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: pticica pa ta nam je bitna al možemo i o veličini koja je vama bitna
|
|
RE: da li je velicina bitna? 21.12.2011 21:47:26
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler IZVORNA PORUKA: pticica pa ta nam je bitna al možemo i o veličini koja je vama bitna evo i ja se ukljucujem na temu
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 21.12.2011 22:45:40
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: inesica IZVORNA PORUKA: mamacita Biti ispunjena do u milimetar je svakako pozitivno. Kako bi vam pasale prekratke hlace ili prekratke cipele... ne pase i gotovo. Jedino prava velicina je od koristi. Barem za mene. Jesi cula negdje da se vagina prilagodjava velicini penisa? Naravno, ako nije duzi od rodnice, onda je gadno! A taj osjecaj ispunjenosti je cist psiholoski, jer nemas receptore u cijeloj rodnici, tak da ja sam to cula ali ja iskerno mislim da se nebi prilagodila malom mozda sa tim prilagodjavanjem ima veze isto koliko smo djece rodile? O, da broj vaginalnih poroda moze zenu uciniti jos vecom. No, da se razumijemo, ja i te kako imam receptore ili kako ih god zelis nazvati, mozda obicni zavrseci zivaca tamo dolje, dakle, ako me je porod bez epiduralne bolio do iznemoglosti, i ako sam tada osjetila rez sa skarama kod epiziotomije, onda mogu osjetiti i njegovu velicinu. A prema tom tvome stajalistu onda i G tocka ne dolazi u obzir, kako se to objasnjava. Ako nemamo osjet u vagini, onda zasto je to tako Big Deal kada se upravo ta tocka stimulira?
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 22.12.2011 12:31:43
|
|
|
|
inesica
|
IZVORNA PORUKA: mamacita IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: inesica IZVORNA PORUKA: mamacita Biti ispunjena do u milimetar je svakako pozitivno. Kako bi vam pasale prekratke hlace ili prekratke cipele... ne pase i gotovo. Jedino prava velicina je od koristi. Barem za mene. Jesi cula negdje da se vagina prilagodjava velicini penisa? Naravno, ako nije duzi od rodnice, onda je gadno! A taj osjecaj ispunjenosti je cist psiholoski, jer nemas receptore u cijeloj rodnici, tak da ja sam to cula ali ja iskerno mislim da se nebi prilagodila malom mozda sa tim prilagodjavanjem ima veze isto koliko smo djece rodile? O, da broj vaginalnih poroda moze zenu uciniti jos vecom. No, da se razumijemo, ja i te kako imam receptore ili kako ih god zelis nazvati, mozda obicni zavrseci zivaca tamo dolje, dakle, ako me je porod bez epiduralne bolio do iznemoglosti, i ako sam tada osjetila rez sa skarama kod epiziotomije, onda mogu osjetiti i njegovu velicinu. A prema tom tvome stajalistu onda i G tocka ne dolazi u obzir, kako se to objasnjava. Ako nemamo osjet u vagini, onda zasto je to tako Big Deal kada se upravo ta tocka stimulira? Epiziotomijom su ti zarezali stidnu usnu, ne? Mozda sam se nesretno izrazila, ali sve vece od otprilike 10 cm zena ne osjeti, dakle, mislila sam na taj osjecaj "ispunjenosti" preko xx centimetara. A kada radjas dijete, boli te i okolno tkivo koje se rasteze do strasnih razmjera, kao i tih 10 cm do ulaza u vaginu.
|
|
RE: da li je velicina bitna? 22.12.2011 21:59:12
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: inesica IZVORNA PORUKA: mamacita IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: inesica IZVORNA PORUKA: mamacita Biti ispunjena do u milimetar je svakako pozitivno. Kako bi vam pasale prekratke hlace ili prekratke cipele... ne pase i gotovo. Jedino prava velicina je od koristi. Barem za mene. Jesi cula negdje da se vagina prilagodjava velicini penisa? Naravno, ako nije duzi od rodnice, onda je gadno! A taj osjecaj ispunjenosti je cist psiholoski, jer nemas receptore u cijeloj rodnici, tak da ja sam to cula ali ja iskerno mislim da se nebi prilagodila malom mozda sa tim prilagodjavanjem ima veze isto koliko smo djece rodile? O, da broj vaginalnih poroda moze zenu uciniti jos vecom. No, da se razumijemo, ja i te kako imam receptore ili kako ih god zelis nazvati, mozda obicni zavrseci zivaca tamo dolje, dakle, ako me je porod bez epiduralne bolio do iznemoglosti, i ako sam tada osjetila rez sa skarama kod epiziotomije, onda mogu osjetiti i njegovu velicinu. A prema tom tvome stajalistu onda i G tocka ne dolazi u obzir, kako se to objasnjava. Ako nemamo osjet u vagini, onda zasto je to tako Big Deal kada se upravo ta tocka stimulira? Epiziotomijom su ti zarezali stidnu usnu, ne? Mozda sam se nesretno izrazila, ali sve vece od otprilike 10 cm zena ne osjeti, dakle, mislila sam na taj osjecaj "ispunjenosti" preko xx centimetara. A kada radjas dijete, boli te i okolno tkivo koje se rasteze do strasnih razmjera, kao i tih 10 cm do ulaza u vaginu. Ma, ne budem ja sada nekom tumacila sta ja osjecam i gdje LOL. Glavno je da je tebi ok ako je manji, to je sve tako subjektivno. Glavno je da uzivas, jel da?!
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 22.12.2011 22:43:38
|
|
|
|
pticica
|
Ma, ne budem ja sada nekom tumacila sta ja osjecam i gdje LOL a sto neces
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 0:37:53
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: pticica Ma, ne budem ja sada nekom tumacila sta ja osjecam i gdje LOL a sto neces ... zato sto me sram ...
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 8:14:30
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja mislim da se mamacita ti možeš doma hvaliti sa svim veličinama a ne sramiti,pogotovo kod tm
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 9:19:37
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ja mislim da se mamacita ti možeš doma hvaliti sa svim veličinama a ne sramiti,pogotovo kod tm Hellooooooooooooouuuuuuuuuu!!! BIngo! Barem pinci shvaca o cemu ja govorim hahahahahahahahaha...
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 10:13:17
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ma nemaš pojma kak ti zavidim
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 10:48:46
|
|
|
|
inesica
|
Ma, ne budem ja sada nekom tumacila sta ja osjecam i gdje LOL. Glavno je da je tebi ok ako je manji, to je sve tako subjektivno. Glavno je da uzivas, jel da?! Nisam nigdje ni spomenula duzinu kod mog mm, samo pricam o anatomiji malo.
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 10:54:26
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ma nemaš pojma kak ti zavidim Cuj darling, kao sto je vecina ovdje rekla... nije bitno tko ima kolikog, jel da, glavno je da zna sta radi.
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 10:57:43
|
|
|
|
pincirotvajler
|
hm..možda
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 11:16:34
|
|
|
|
mala pcelica
|
meni je svejedno samo da je "stojko" tokom cjele radnje hehehehheheh
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 11:18:48
|
|
|
|
pincirotvajler
|
opa pčelice to se podrazumjeva inače ni nema radnje hehe omg nemojmo o radnjamaaa
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 11:21:31
|
|
|
|
mala pcelica
|
a desi se nekad da bude malo "mekan " onda nisam zadovoljna
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 11:24:31
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica a desi se nekad da bude malo "mekan " onda nisam zadovoljna mijenjaj na vrijeme
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 11:25:15
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: mamacita IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ja mislim da se mamacita ti možeš doma hvaliti sa svim veličinama a ne sramiti,pogotovo kod tm Hellooooooooooooouuuuuuuuuu!!! BIngo! Barem pinci shvaca o cemu ja govorim hahahahahahahahaha... khmmmmm sta nam ti pokusavas reci precizno nam napisi te cm???
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 11:25:59
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler opa pčelice to se podrazumjeva inače ni nema radnje hehe omg nemojmo o radnjamaaa kad darling stize s posla?
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 11:28:11
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mamacita nEpiši cm jer bum pozelenila od mukee pticice,ma..ko zna kad se bu meni opet posrećilo,,dijete šaljem i sutra i preksutra na par sati na čuvanje,možda onda
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 11:32:33
|
|
|
|
pticica
|
fino ti to sebi namjestas reci mi kako jaca polovina podnosi nagli manjak seksualnih aktivnosti
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 11:33:44
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ma joj on ni nekuži,tak je umoran,i samo pita,,kaj je već vrijeme
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 11:44:19
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: mala pcelica a desi se nekad da bude malo "mekan " onda nisam zadovoljna mijenjaj na vrijeme i to sto kazes dok nije onemoćao do kraja
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!