mamacita
|
IZVORNA PORUKA: inesica IZVORNA PORUKA: mamacita IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: inesica IZVORNA PORUKA: mamacita Biti ispunjena do u milimetar je svakako pozitivno. Kako bi vam pasale prekratke hlace ili prekratke cipele... ne pase i gotovo. Jedino prava velicina je od koristi. Barem za mene. Jesi cula negdje da se vagina prilagodjava velicini penisa? Naravno, ako nije duzi od rodnice, onda je gadno! A taj osjecaj ispunjenosti je cist psiholoski, jer nemas receptore u cijeloj rodnici, tak da ja sam to cula ali ja iskerno mislim da se nebi prilagodila malom mozda sa tim prilagodjavanjem ima veze isto koliko smo djece rodile? O, da broj vaginalnih poroda moze zenu uciniti jos vecom. No, da se razumijemo, ja i te kako imam receptore ili kako ih god zelis nazvati, mozda obicni zavrseci zivaca tamo dolje, dakle, ako me je porod bez epiduralne bolio do iznemoglosti, i ako sam tada osjetila rez sa skarama kod epiziotomije, onda mogu osjetiti i njegovu velicinu. A prema tom tvome stajalistu onda i G tocka ne dolazi u obzir, kako se to objasnjava. Ako nemamo osjet u vagini, onda zasto je to tako Big Deal kada se upravo ta tocka stimulira? Epiziotomijom su ti zarezali stidnu usnu, ne? Mozda sam se nesretno izrazila, ali sve vece od otprilike 10 cm zena ne osjeti, dakle, mislila sam na taj osjecaj "ispunjenosti" preko xx centimetara. A kada radjas dijete, boli te i okolno tkivo koje se rasteze do strasnih razmjera, kao i tih 10 cm do ulaza u vaginu. Ma, ne budem ja sada nekom tumacila sta ja osjecam i gdje LOL. Glavno je da je tebi ok ako je manji, to je sve tako subjektivno. Glavno je da uzivas, jel da?!
|