Povjerenje (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

troubled -> Povjerenje (30.9.2011 16:47:47)

Koliko vam je bitno povjerenje...imati povjerenja u ljude kojima stavljate sebe i svoju djecu u ruke?

Imate li ga?

Vjerujete li svom liječniku, ginekologu, primalji, zubaru, frizeru, pedijatru?

Naletjela sam u posljednje vrijeme na više postova iz kojih mi se čini da neki nemaju povjerenja...

Meni je ono apsolutna nužnost....ako nemam povjerenja u frizera, odmah ga mijenjam...zubara jednako tako....
sve dok ne nađem onog u kojeg imam povjerenja...
Ne bih mogla prepustiti nekome u koga nemam povjerenja da donosi bitne odluke koje se tiču mene ili mojih bližnjih...

lilia -> RE: povjerenje (30.9.2011 17:02:52)

Promijenit ću frizera ako me loše ošiša, ali ako mi je dijete jedva upalo u jedan od dva vrtića koji imamo a nisam baš sasvim zadovoljna sa tetama ili programom, onda nemam puno izbora ako ne mislim ostati doma sa njim.
Ne mogu reći da odmah odem na prvu grešku ali promijenit ću ginekologa ako ne mogu s njim normalno razgovarati ili vidim da je nestručan.
Bez problema.
I ne razumijem kad mi netko kaže: znaš kod kojeg ja idiota idem? Mislim pa šta ideš onda?[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

troubled -> RE: povjerenje (30.9.2011 17:06:53)

I ne razumijem kad mi netko kaže: znaš kod kojeg ja idiota idem? Mislim pa šta ideš onda?

da, s tim se slažem...
i ovo s tetama stoji...srećom pa sam ja dosad, zasad jako zadovoljna [sm=smiley1.gif]
samo što to ide pod nepromjenjivu kategoriju...jednako kao i kad letiš avionom...tko zna ima li pilot uopće diplomu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Zvonki -> RE: Povjerenje (30.9.2011 17:11:54)

Bez problema promjenim osobu ako mi ne paše. Primjer - odvela sam djete privatno zubarici, žena je bila izgledom totalno neprivlačna (rekla bi čak i zapuštena ), nimalo susretljiva naspram djeteta. Adio, nema nas više. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pored tolikih zubara, još ako plaćam, pa valjda mogu dobiti najbolje? Frizer? Jednom me loše ošišaj, nema me više. Pa zašto bi trpila lošu uslugu?

mamacita -> RE: povjerenje (30.9.2011 17:44:32)

Naravno da mi je povjerenje u nekoga vrlo vazno. Do sada se nisam bas susrela sa nekom osobom u koju nisam imala povjerenja, posebno od strane doktora, ucitelja, i tsl. Da jesam, u tom bi slucaju otisla, uzela svoje dijete i trazila dalje. Ako mi se ne svidja neciji karakter i osoba je nepristupacna i neljubazna, odmah idem dalje bez obzira tko je u pitanju.

Ruža -> RE: povjerenje (30.9.2011 17:54:10)

Pa ja sam valjda povjerljiva osoba.[sm=smiley36.gif] Ali stvarno mislim da imamo odličnog pedijatra isto tako i ja ginića, zubara sad mjenjam, o.k. nemam baš povjerenja u dr. opće prakse jer te ni ne pogleda već ispisuje recept za antibiotik. No sviđa mi se kod nje što ne pravi probleme za uputnice za pedića i nikad nije neka prevelika gužva pa nju ne mjenjam.[sm=smiley36.gif]
Zaboravih tete Đurčeve kojima isto maksimalno vjerujem.[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: povjerenje (30.9.2011 20:02:16)

Jako sam osjetljiva na takve stvari i onaj tko mi ne ostavi dobar dojam, više me nigdar ne bu videl! [sm=smiley36.gif]

pincirotvajler -> RE: povjerenje (30.9.2011 20:04:37)

a neznam ja sam asocijalni freak,pa nikom ništ nevjerujem..[sm=smiley36.gif]
toga sam svjesna pa se kontroliram..i trpim dokle ide
tak da sam jedino dosad promjenila dr opće prakse
a d dr broji dane do penzije pa čekam [sm=smiley36.gif]

jagodicabobica -> RE: povjerenje (30.9.2011 20:16:09)

IZVORNA PORUKA: troubled

koliko vam je bitno povjerenje...imati povjerenja u ljude kojima stavljate sebe i svoju djecu u ruke?

imate li ga?

vjerujete li svom liječniku, ginekologu, primalji, zubaru, frizeru, pedijatru?

naletjela sam u posljednje vrijeme na više postova iz kojih mi se čini da neki nemaju povjerenja...

meni je ono apsolutna nužnost....ako nemam povjerenja u frizera, odmah ga mijenjam...zubara jednako tako....
sve dok ne nađem onog u kojeg imam povjerenja...
ne bih mogla prepustiti nekome u koga nemam povjerenja da donosi bitne odluke koje se tiču mene ili mojih bližnjih...

pa prvo mi je bitno znanje pa onda povjerenje....
kada vidim da je znanje prisutno onda i dobijem povjerenje..

Monica -> RE: povjerenje (30.9.2011 23:09:13)

Da,uglavnom imam povjerenja..kuda bi došli da smo prema svima nepovjerljivi...naravno što se tiče djece to se zna kome cu ih ostaviti[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
živim u relativno maloj sredini pa to tako mogu reći ali za vas u većem gradu vjerujem da je teško steći povjerenje samo tako u nekoga..

Stranica: [1]