Tuđa djeca (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> Tuđa djeca (2.10.2011 13:16:21)

Da li vi dozvoljavate da vam drugo dijete odgovara onako drsko kaoda ste ovce čuvali skupa i ako vaše djete ima takav način ponašanja da li ga dozvoljavate ili mislite ah malo je

Zvonki -> RE: tuđa djeca (2.10.2011 21:32:49)

Zavisi, ako se jako često viđamo, moguće bi me i smetalo. Pa bi mu možda rekla nešto tipa - ne sviđa mi se kako razgovaraš, možeš li molim te...Ali sva sreća, nisam imala takva iskustva, sva djeca su bila prema meni OK. Osim susjedinog divljaka koji me pljunuo dva puta na ulici. (Nikad djete vidjela nisam, mali se zaleti i pljune me. Ja od šoka nisam znala šta bih rekla [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image])

mamacita -> RE: tuđa djeca (2.10.2011 21:47:46)

Ima jedan mali susjed koji se voli igrati s mojim klincima, on samnom razgovara ko veliki. " Imas kaj za popiti?" "A kud sad ides? (dere se kada ulazim u auto)... na to sam navikla i ne ispravljam. Moja djeca su drugo, njih ispravljam, jer vidim svrhu u dugorocnosti mojeg nastojanja. No, za sada nisam naletila na neko super drsko dijete. Mislim da su tu vise krivi roditelji nego malisani. Djeca kopiraju sta vide po doma.

lidac0605 -> RE: tuđa djeca (2.10.2011 22:03:24)

Mojim klincima je apsolutno zabranjen takav način komunikacije i ne bi tn tolerirala ni u kom slučaju...Od druge djece moram priznat da nisam ništa takvog doživjela,al bit će zato kaj sam na van takva babaroga,pa su mi moji klinci već puno puta rekli da me se njihovi prijatelji boje [sm=jezicek.gif]

njanja -> RE: tuđa djeca (2.10.2011 22:44:04)

Neki dan mi je jedan trogodisnjak rekao da sam ruzna
Tata je sjedio do njega i nije reagirao
Ja sam mu samo rekla da je iskren ali da je pred njim dug put da nauci kako sa zenama
Svi su se za stolom nasmijali a mali mi je i dalje bio presladak iako sam ja njemu ruzna ;)

seraphyme -> RE: tuđa djeca (2.10.2011 23:26:45)

gle, dijete je reklo: car je gol! tak je meni klinac od jedne prijateljice rekao da sam debela kao krava. a moja mila se samo nasmijala iako se diči dobrim odgojem. kako sam reagirala? nikako. da je moj, dobio bi vjerovatno flisku po dupetu. a klinjo ima 5 god, što znači da nije malecki koji baš i ne zna što govori

sina -> RE: tuđa djeca (3.10.2011 8:26:26)

moji nečaci (klinci sestre od mm,) su često danima bili kod nas jer im je doma bilo dosado,pa su dolazili nas zahebavati. klinci su bili toliko drski i bezobrazni da je to prestrašno. urlala sam na njih iz petnih žila jer u protivnom bih ostala bez lustera,zavjesa i svega u kući. (njihova mama nije reagirala ni u kom slučaju)

njanja -> RE: tuđa djeca (3.10.2011 9:14:59)

IZVORNA PORUKA: seraphyme

gle, dijete je reklo: car je gol! tak je meni klinac od jedne prijateljice rekao da sam debela kao krava. a moja mila se samo nasmijala iako se diči dobrim odgojem. kako sam reagirala? nikako. da je moj, dobio bi vjerovatno flisku po dupetu. a klinjo ima 5 god, što znači da nije malecki koji baš i ne zna što govori

da je moj, morao bi se ispričati teti koju je uvrijedio...
mislim da fliska u ovom slučaju apsolutno ništa ne vrijedi

seraphyme -> RE: tuđa djeca (3.10.2011 10:14:54)

je, je.... slažem se. problem je kao i sa psovanjem. kad su maći- to je slatko. onda narastu i uhvate maha

Stranica: [1]