Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 4.10.2011 13:17:03
|
|
|
|
troubled
|
magda je prvi put bila na predstavi s 1,5 godinu...gledala je pepeljugu i bilo joj je fora jer je sister Paula glumila... nije previše kontala predstavu...glasno joj se razveselila kad je vidjela na pozornici i viknula Paaaaaaaaa.... a kad je Paula izgovorila rečenicu - joj, dolazi princ, stignem li se još presvući? magda je da je cijela dvorana čula rekla NE! sljedeći put sam je vodila s 2 i par mjeseci u trešnju gledati miffy i to je bilo sasvim nešto drugo...bila je doslovno očarana... do danas kući pjevamo songove iz predstave... sad idemo u subotu opet... http://www.uhvatival.hr/ponuda/442/o
< Poruku je uredio troubled -- 4.10.2011 13:18:09 >
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 4.10.2011 14:00:56
|
|
|
|
mariola
|
Sviđa mi se tema I mi smo planirala tonija već voditi jer je ovo ljeto gledao pantomimičara i bio oduševljen tim show-om pa pretpostavljamo da će mu biti lipo i u kazalištu. Čim bude prva predstava ove sezone u Zadru idemo i mi.
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 4.10.2011 14:02:32
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nisam ni znala da ima za tak male
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 4.10.2011 14:42:26
|
|
|
|
komarac1
|
Za tu predstavu "Čarobni osmjeh" piše da je namjenjena uzrastima 3+! Uglavnom Miffy je isto za 3+ a znači zanimljiva je i mlađima ! kad pogledate "Čarobni osmjeh" molimo doživljaje. U Trešnji je predstava "Najotmjeniji div u gradu" i ona je 2+ jel netko gledao? Pitam zato jer za neke predstave piše npr.3+ i onda se djeca od 4 god. splaše vuka il neceg a roditelji komentiraju da je predstava za minimalno 7+ , pa bi rađe za početak te strašne izbjegli...
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 4.10.2011 21:20:17
|
|
|
|
Njofra
|
Eto lijepo kad roditelji paze na to da im djeca budu dovoljno stara za odabranu predstavu. Eto mi smo bili prošli vikend u kazalištu i mogu reči da sam se suzdržavala da ne izađem van ili da određenim roditeljima kažem pa vodite to dijete van, jer doveli su na predstavu dijete koje je tek propričalo i cijelo vrijeme se zabavljalo glasno. To je koma.
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 5.10.2011 20:04:23
|
|
|
|
Puli
|
moja je rano krenula,s obzirom da sam ja dosta glumila pa su nas zvali na predstave za malene od 2 do 3 preporučam Miffy mjuzikl u trešnji,Priču o oblaku u maloj sceni,Komadić u Tvornici Lutaka,Boje duge u Dubravi te predstave u Letu,tkalčićeva 33 nedjeljom u 12(karta -dobrovoljni prilog,nema mraka i predstave kratko traju) kad se sjetim još koje javim Čarobni osmijeh je malo složenija priča,prekrasna ali možda za starije a najmjuzikl je trenutno Ružno Pače u ZKM-u,prekrasan ,c.gledala 2 puta s 3 godine
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 5.10.2011 20:06:08
|
|
|
|
Puli
|
btw za snjeguljicu u trešnji piše 3 plus ali je premračna pa ne preporučam a diva nismo gledali
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 11.10.2011 9:13:59
|
|
|
|
troubled
|
"čarobni osmijeh" nam se jako svidio...i mami i magdi.... naravno da sve elemente predstave nije mogla razumjeti....scenografija je fenomenalna, ali bih i pauli morala tumačiti pojedine detalje...no to ni nije bitno... bitan je doživljaj kazališta i predstave...a za to sigurno nije premala (magda)... jako joj se svidjelo, sudjelovala je aktivno i kraj joj je stigao prerano...čim smo izašli rekla je da bi ona još slijedom toga, ovu subotu idemo opet... predstava "blago" je, tako piše, za djecu od 5 do 11 godina... ako koga zanima... http://www.uhvatival.hr/ponuda/453/o
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 11.10.2011 15:28:27
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: Puli moja je rano krenula,s obzirom da sam ja dosta glumila pa su nas zvali na predstave za malene od 2 do 3 preporučam Miffy mjuzikl u trešnji,Priču o oblaku u maloj sceni,Komadić u Tvornici Lutaka,Boje duge u Dubravi te predstave u Letu,tkalčićeva 33 nedjeljom u 12(karta -dobrovoljni prilog,nema mraka i predstave kratko traju) kad se sjetim još koje javim Čarobni osmijeh je malo složenija priča,prekrasna ali možda za starije a najmjuzikl je trenutno Ružno Pače u ZKM-u,prekrasan ,c.gledala 2 puta s 3 godine znači tebi se javim za cca pol godine za preporuke predstava
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 11.10.2011 15:52:08
|
|
|
|
troubled
|
obavezno pinci....puli je tatamata za pitanje kazališta.....između ostalih (pitanja)
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 31.10.2011 14:15:10
|
|
|
|
Ira_
|
Patkica blatkica, bila je malo mlađa od 2 godine i bila je oduševljena. Zadnje što smo gledali bio je Bambi.
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.11.2011 20:09:38
|
|
|
|
komarac1
|
Evo mogu reći da smo pogledali "priču o vodi" u Maloj sceni i bio je oduševljen, pogotovo sa onim dijelom kada poslije predstave mogu na pozornicu igrati se s rekvizitama . Bio je i prijatelj od 18mj koji inače ne može prosjedit ni minutu na mjestu, a cijelo vrijeme trajanja predstave sjedio je na svom stolčiću i nije se ni mrdnuo, tako da preporučamo pogledati! Uskoro idemo na priču o svjetlu
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.11.2011 20:41:56
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 12:11:03
|
|
|
|
monstrum
|
Mi smo prvi put išli u kazalište kad je malena imala godinu i pol..bila je neka 20-minutna predstava baš za malene kikače...i bila je super mirna..ove godine je s 2,5 gledala preko pola sata predstavu Petar Pan i baš je uživala, a mene iznenadila koliko je bila mirna..
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 12:17:16
|
|
|
|
dadls
|
Sa 4 god.bez problema.
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 12:21:28
|
|
|
|
anne
|
Bili smo u HNK na Orašaru prošle zime. Dakle bili su 4 i 6 god. Probali smo i prije na predstavu u Trešnju, ali su bili prestraeni zbog emotivnog naboja, puno djece, preglasno im je bilo.
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 13:18:25
|
|
|
|
andydea
|
Mi smo krenuli oko 5 godine...i u kazališta i u kina
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 13:33:45
|
|
|
|
Renata RR
|
Sin je bio prvi put negdje s 3 godine na predstavi za najmanje u maloj sceni...
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 14:37:51
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: mariola Sviđa mi se tema I mi smo planirala tonija već voditi jer je ovo ljeto gledao pantomimičara i bio oduševljen tim show-om pa pretpostavljamo da će mu biti lipo i u kazalištu. Čim bude prva predstava ove sezone u Zadru idemo i mi. Dva mjeseca nakon ovog posta smo bili prvi put. Imao je dvi godine i jedan mejsec. Gledali smo Mačak u čizmama. Mali bio oduševljen. Od tad smo ih pogledali dosta. Dijete voli predstave.
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 15:04:58
|
|
|
|
cuba
|
Prvi put prošlu jesen, malo prije nego je napunio 3god. Bio je oduševljen, još smo nekoliko puta išli
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 23.9.2013 9:12:12
|
|
|
|
leot
|
Mi smo prvi puta isli rano,mislim da oko godinu i pol je imao U maloj sceni uvijek kazu ili pise za koju dob je. Ako niste siguren predlazem kazaliste lutaka u tkalcicevoj ulici (oko proja 30)-tamo su besplatne kazalisne predstave i besplatno je,pa nista ne gubite ako dodete i odmah morate ici
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 12.12.2013 13:38:40
|
|
|
|
kckama
|
Mi planiramo baš sutra prvi put. Curka ima 21 mjesec. Baš me zanima kak će biti!
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 15.12.2013 22:53:41
|
|
|
|
kckama
|
Za prvi put bila je super!
|
|
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!