elven -> RE: Hladnjak Whirlpool vs. Zanussi (13.10.2011 16:39:39)
|
Pretpostavljam da pod "perverzarije koje smo gore navele" cuba misli pod mojim postom (primjetih da sam najdetaljnije opisala svoje čudovište), pa se osjetih ponukanom da odgovorim. Dakle moj LG nije bio puno više nego njen Gorenje iako smo ploču i pećnicu uzeli od Gorenja iz istih razloga zbog kojih je i ona (stara i provjerena firma, pouzdanost, dugotrajnost itd....), frižider nisam htjela jer je njihov po meni bio precjenjen i bezobrazno skup. Da se vratimo perverzijama na LG-u.... No frost znači da ga ne moram oleđivati da bi ga očistila jer leda nema, samo hladan zrak koji kruži, dakle ušteda mog vremena i energije te samim time higijenskiji je jer mi se u komadima leda ne skupljaju tko zna kakvi ostaci prošlih zamrzotina, ne moram čekati da se čitav isprazni kako bi jednom godišnje obavila čišćenje itd.... Ovo za vodu i led mi je extra praktično iz ranije napomenutih razloga, nema vrećica sa ledom, nema plastike u kockicama leda koje otkrijem u ustima, voda mi je finija i nema toliko kamenca kao ona iz pipe....side by side (ormar)... u ledenici imam bolju preglednost od onih podijeljenih sa gore ili dole ledenicama, a tko ne bi htio da mu je kućanski aparat štedljiv....dakle meni sve navedeno nije niti blizu perverzijama već super funkcionalno i isplativo rješenje za moj prostor i potrebe.... Naravno svi imamo svoje afinitete u svemu pa i u odabiru kućanskih aparata....nemam namjeru nikoga kritizirati o njihovim izborima i smatram takve postove uvredljivima i netolerantnima, iznijeh svoje iskustvo u nadi da će nekom koristiti.....za što smatram da služe ovakva mjesta i zbog čega sam i ja ovdje....
|
|
|
|