ribica1 -> RE: Aj nek meni neko objasni...... (11.10.2011 16:33:34)
|
IZVORNA PORUKA: njanja Ribice, uz svo dužno poštovanje, ali razumjet ćeš me za koju godinu, ali meni je zaista već dosadno pisati o jedno te istim stvarima, dojenju, dohrani, sirupu za kašalj, pelenama i sličnome... Kada onda pak otvorim neku temu, npr kopiram članak s jutarnjeg i slično, opet ne valja jer ispada da provociram....Dođem ovdje malo odmorit, ljudi uzmu 2 min zapalit cigaru, ja dođem škicnut raju i fakat ne vidim zašto se ne bi otvarale teme koje NEMAJU veze s djecom.... Na kraju krajeva, gdje mislim da mogu pomoć, ne izbjegavam dati savijet... BTW, kako sam prvotno napisala, briga me za fejs grupu, danas sam se baš otvoreno zezala s ovime i mislim da smo se dobro zabavili....I ja se čujem s dragim curama preko maila, gtalka pa čak i telefonom tako da briga me tko se kako i kamo druži.... sve ti to stoji al možda si ti onda sve ovo "prerasla" i glupo će zvučat al kreni dalje jer fakat ispada da di god je neka svađa na raji si i ti! ni mene ne zanimaju sve teme tu al neke definitivno da al za sve ostalo imam druga mjesta, a vjerovatno tako i druge cure pa su možda iz tog razloga si i otvorile grupu na fejsu da mogu neobavezno čavrljat i ne zamarat druge s nekim temama koje se ponavljaju za koje ti kažeš da ti je već dosadno pisat! a šta se tiče dragih cura šta ne primjećuješ da nama nekih dragih cura baš na raji i nema!a sve je to zato jer se tu stalno netko s nekim prepucava! no nema veze ja definitivno više ne sudjelujem u ovakvim temama i raspravama! cure moje pa pa!!
|
|
|
|