Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 9:24:19
|
|
|
|
njanja
|
po meni krivi naslov, ovo nije pretjerivanje u ODGOJU nego PRETJERIVANJE u LOŠOJ organizaciji... neću dalje komentirat...
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:10:20 >
|
|
RE: pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 9:29:29
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: njanja po meni krivi naslov, ovo nije pretjerivanje u ODGOJU nego PRETJERIVANJE u LOŠOJ organizaciji... neću dalje komentirat... neznam njanja...samo znam da mi zena glavu probi...ljepo sam joj govorila da pretjeruje u ciscenju i kada je boli da sjedi i uziva...ljepo joj kazem da djecu ne dize.ona to opet radi...a na kraju se samo zali.... imam i ja svoji problema da bi slusala tudze gluposti..pogotovo ako ji neko svjesno zeli raditi sam! morala sam se jednostavno istresti jer neznam kako se obratiti toj osobi poslje svega jer stvarno pokusala sam je nasavjetovati ali ona nece ali ZALITI se hoce... ringeraja je postala moja tracara...i mislim da je ok da se pozalim ovdje nego da hodam okolo i ogovaram jer ovdje niko mene ne poznaje niti ko konta o kojoj se osobi radi!
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:11:05 >
|
|
|
|
pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 9:30:57
|
|
|
|
lidac0605
|
To ti je,kak vele psiholozi-sindrom "njegovog veličanstva djeteta",kad se sve u obitelji,vlastitim potrebama i potrebama ostalih ukućana podredi kralju djetetu...obično se događa tam di je 1 dijete,pa ono bude centar svijeta,a radi toga ispaštaju svi oko njega,a klinac izraste u snoba na kvadrat! Svi mi volimo svoju djecu,al ne pada mi na pamet bit njihov sluga pokorni i rob,ma da ih imam ne znam kolko!Ja sam još uvijek osoba sa svojim potrebama koje ću zadovoljavat!
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:11:29 >
|
|
pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 9:34:24
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 obično se događa tam di je 1 dijete,pa ono bude centar svijeta,a radi toga ispaštaju svi oko njega,a klinac izraste u snoba na kvadrat! lidač, obično se slažemo, ali ne sviđa mi se ova konstatacija... mislim da gluposti rade i roditelji sa 1 djetetom, koliko i oni sa 3, samo ovi s 1 imaju više vremena za to jedno.... ova mama iz priče želi biti patnica i ne želi ništa mijenjati
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:11:45 >
|
|
pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 9:36:06
|
|
|
|
troubled
|
ovo što si opisala uopće nije pretjerivanje u odgoju... istina da ima ljudi koji podrede sve djeci (misleći da im čine dobro, a zapravo je upravo suprotno)...ali mislim da ovdje to nije slučaj... ovo meni sliči na tipičnu predstavnicu "žrtve"...to su žene koje ne znaju funkcionirati drukčije...iz svake situacije izlaze kao žrtve... i najbanalnije situacije znaju prikazati tako da su one žrtve... ma poznate svi sigurno neku takvu....ima ih prilično u toj kategoriji jagodice, ne nerviraj se...za takve nema lijeka....ona mora biti žrtva....
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:15:23 >
|
|
pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 9:37:50
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 To ti je,kak vele psiholozi-sindrom "njegovog veličanstva djeteta",kad se sve u obitelji,vlastitim potrebama i potrebama ostalih ukućana podredi kralju djetetu...obično se događa tam di je 1 dijete,pa ono bude centar svijeta,a radi toga ispaštaju svi oko njega,a klinac izraste u snoba na kvadrat! Svi mi volimo svoju djecu,al ne pada mi na pamet bit njihov sluga pokorni i rob,ma da ih imam ne znam kolko!Ja sam još uvijek osoba sa svojim potrebama koje ću zadovoljavat! ma sve je to nekako podnosljivo da se konstantno ne zali(meni) muzu,majci i ostalima koja je od nje na hiljade kilometara da joj je tesko oko djece i da je bolesna!A ne zeli primiti savjete i sebi olaksati..
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:12:04 >
|
|
|
|
pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 9:39:59
|
|
|
|
mamacita
|
Neki ljudi koliko god da imali problema, opet traze tvoje ili necije odgovore na njihova pitanja. Dakle, oni samo zele paznju, jer nakon sto ima das rjesenje na njihov problem, oni ga ne prihvate i dalje rade po svome ili onako kako su zacrtali. Zato, pazi kome dajes kakve savjete,jer vecina ljudi zeli da ih samo saslusas, a ne da im dajes rjesenje koje bi im pomoglo u zivotu. Jer oni u biti uzivaju u panici i konstantnom zaljenju, to im daje utisak da ipak nesto rade u svom zivotu. Da netko vidi svu tu njihovu traumu od zivota. Ja najradije takve ljude zaobilazim, no ako ih ne mogu bas uvijek zaobici onda se moram jako kontrolirati da im ne pocnem "soliti" pamet kako da sami sebi pomognu. I naravno, nakon takvih mojih savjeta, ja ocekujem da ce oni nesto prihvatiti, no oni i dalje po starom.
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:12:22 >
|
|
|
|
pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 9:40:56
|
|
|
|
troubled
|
Jer oni u biti uzivaju u panici i konstantnom zaljenju, e, to sam htjela reći
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:12:38 >
|
|
pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 9:43:40
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: troubled ovo što si opisala uopće nije pretjerivanje u odgoju... istina da ima ljudi koji podrede sve djeci (misleći da im čine dobro, a zapravo je upravo suprotno)...ali mislim da ovdje to nije slučaj... ovo meni sliči na tipičnu predstavnicu "žrtve"...to su žene koje ne znaju funkcionirati drukčije...iz svake situacije izlaze kao žrtve... i najbanalnije situacije znaju prikazati tako da su one žrtve... ma poznate svi sigurno neku takvu....ima ih prilično u toj kategoriji jagodice, ne nerviraj se...za takve nema lijeka....ona mora biti žrtva.... ma vjeruj da jeste...MENE je bilo sramota napisati...ali djete joj puni 6 godina a ona ga prije 2 mjeseca odvikava od nocne pelene.... pokusala sam pomoci...zena hoce da zivi tako i da tako odgaja djecu i da se zali...to si u pravu... samo cu smanjiti vidzanje malo da mi niko glavu ne puni... imam i ja svoje crne dane kada samu sebe zalim ali brate dragi dok hodam na dvje noge dobro sam! e sad moram odrzati svoju rijec da nebi opet se vracala na ovu temu
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:12:56 >
|
|
|
|
pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 10:02:06
|
|
|
|
troubled
|
gle...ako dijete do 6 godina ima noćnu pelenu.... to je ili zbog zdravstveno-psiholoških poremećaja...ili zbog pomanjkanja odgoja i brige roditelja.... nikako ne zbog pretjerivanja u odgoju.... promijeni naslov temi...
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:13:14 >
|
|
pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 10:10:37
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: troubled gle...ako dijete do 6 godina ima noćnu pelenu.... to je ili zbog zdravstveno-psiholoških poremećaja...ili zbog pomanjkanja odgoja i brige roditelja.... nikako ne zbog pretjerivanja u odgoju.... promijeni naslov temi... neznam troubled moze biti svasta pa i to... neznam kako izgleda kada djete od skoro 6 godina privikava se bez pelene..da li odma zna otici u wc sam ili je ok da se upisa koji put? ja sam joj rekla da ga ne dize cesto(i da mu ne daje puno tecnosti pred spavanje)da bi se navikao drzati malo mokrace..
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:13:38 >
|
|
|
|
pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 10:13:13
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: troubled gle...ako dijete do 6 godina ima noćnu pelenu.... to je ili zbog zdravstveno-psiholoških poremećaja...ili zbog pomanjkanja odgoja i brige roditelja.... nikako ne zbog pretjerivanja u odgoju.... promijeni naslov temi... neznam troubled moze biti svasta pa i to... neznam kako izgleda kada djete od skoro 6 godina privikava se bez pelene..da li odma zna otici u wc sam ili je ok da se upisa koji put? ja sam joj rekla da ga ne dize cesto(i da mu ne daje puno tecnosti pred spavanje)da bi se navikao drzati malo mokrace.. Ja jos uvijek svog 8-godisnjaka trebam probuditi jednom na vecer (usred noci) iz njegovog super trvdog sna i odvesti ga na WC. No, eto, o tome se nikome ne zalim, jer to i ne vidim kao neku tragediju. Veca bi mi tragedija bila presvlaciti krevet svaku vecer.
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:14:07 >
|
|
|
|
pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 10:25:26
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: troubled gle...ako dijete do 6 godina ima noćnu pelenu.... to je ili zbog zdravstveno-psiholoških poremećaja...ili zbog pomanjkanja odgoja i brige roditelja.... nikako ne zbog pretjerivanja u odgoju.... promijeni naslov temi... znas pokusala sam ja njoj pomoci ali kada te gleda u oci pa kaze vristio mi je mali toliko jer je htjeo voziti se autobusom i ja sam usla u autobus da se vozi-(vozaju se busom) ili vristi nece u kucu pa ja moram hodati vani s njim...onda bi uzela zenu i dobro istresla da dodze sebi.. vristala je i meni ali se nije vozala za to busom...OK!svako odgaja kako hoce ali nemora se onda ni zaliti ako ne moze izdrzati. hajde odo i ja sa ove teme..ode trenirati i raditi nesto pametno! sta me briga!
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:14:53 >
|
|
|
|
pretjerivanje/privlačenje pažnje 11.10.2011 10:39:49
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Neki ljudi koliko god da imali problema, opet traze tvoje ili necije odgovore na njihova pitanja. Dakle, oni samo zele paznju, jer nakon sto ima das rjesenje na njihov problem, oni ga ne prihvate i dalje rade po svome ili onako kako su zacrtali. Zato, pazi kome dajes kakve savjete,jer vecina ljudi zeli da ih samo saslusas, a ne da im dajes rjesenje koje bi im pomoglo u zivotu. Jer oni u biti uzivaju u panici i konstantnom zaljenju, to im daje utisak da ipak nesto rade u svom zivotu. Da netko vidi svu tu njihovu traumu od zivota. Ja najradije takve ljude zaobilazim, no ako ih ne mogu bas uvijek zaobici onda se moram jako kontrolirati da im ne pocnem "soliti" pamet kako da sami sebi pomognu. I naravno, nakon takvih mojih savjeta, ja ocekujem da ce oni nesto prihvatiti, no oni i dalje po starom. hvala!
< Poruku je uredio cvrčak -- 11.10.2011 11:14:30 >
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!