Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: T-COM...lopovluk :((( 11.10.2011 14:41:02
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ovdje se zahuktalo tko bi rekao a tema "obična". Nije ni o dojenju, pušenju ni crkvi Uglavnom, elena je na žalost sama kriva jer vjerojatno nije bila dovoljno informirana pa sad mora platiti veći račun. t -com i t-mobile je jedna normalna firma i već godinama imamo s njiha razno razne ugovore i nikad nas nisuza ništa zakinuli. Čak i nedjeljom i blagdanima izlaze na teren i rade popravke. ja nemam problema s nicim...niti cu imati...to nekome danas nisu sve na broju
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 11.10.2011 14:45:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: T-COM...lopovluk :((( 11.10.2011 14:49:40
|
|
|
|
Ruža
|
Ista stvar se dogodila meni prije 3 godine. Samo što je moj susjed bio puno veći lopov od tvog pa je maznuo 1200kn interneta. Uglavnom došla iz rodilišta i dočekala me čestitka na potrošenih 54GB prometa. Ono što je mene naljutilo je samo to što mi onda nitko u njihovoj poslovnici nije rekao da moram zaštiti mrežu već samo da poskidam sve zaštite s njihovih stranica što smo i napravili. Što onda i nije bila neka općeznana informacija kao sad. Žalila sam se na račun, prvo prigovor, pa žalba koju su izgubili i na kraju platila puni iznos i od tada sam na flatu pa neka kradu koliko hoće.
|
|
RE: T-COM...lopovluk :((( 11.10.2011 15:02:30
|
|
|
|
ELENA35
|
ženskice drage,hvala vam svima na odgovorima i pomoći . Usput sam se dobro i nasmijala .. Svakako danas odmah to sredim da ne bude kao kod tebe Ružo,nebi me iznenadilo,jer svaki mjesec je sve više potrošenih GB
|
|
RE: T-COM...lopovluk :((( 11.10.2011 17:04:29
|
|
|
|
modesty blaise
|
ahahaha...zakon! nasmijah se .... šteta kaj nam gospođa d nije upala na ovu raspravu ...to bi još više začinilo al ima vremena uglavnom elena - zaštiti se!!!!
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: T-COM...lopovluk :((( 11.10.2011 18:57:14
|
|
|
|
adryosijek
|
ja imam neograniceni ,i to bezicni od t coma stavi pasword i nemas frke,da nemoras susjedove troskove da placas,samo zovi trazi pass koji umeses u lap ili pc
< Poruku je uredio adryosijek -- 11.10.2011 18:58:49 >
|
|
RE: T-COM...lopovluk :((( 15.10.2011 9:43:04
|
|
|
|
ELENA35
|
Uspjela sam sve riješiti ..net mi zaštićen Čak me ženska i t-coma zvala,rekla je da se vidi da toliko inače ne trošimo ni kada smo u funkciji,i da platimo samo 20 kn,a ostalih 100 kn da ne plaćamo,da će nam poslati drugu uplatnicu..Tko bi rekao,baš sam ugodno bila iznenađena
|
|
RE: T-COM...lopovluk :((( 15.10.2011 10:10:38
|
|
|
|
modesty blaise
|
aj super da je na kraju sve ipak dobro svršilo.... ko bi reko da bu tak ispalo u današnje vrijeme
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: T-COM...lopovluk :((( 15.10.2011 10:25:35
|
|
|
|
Bebys
|
velika je KONKURENCIJA...pa i oni trzaju da ne gube klijente...
|
|
|
|
RE: T-COM...lopovluk :((( 15.10.2011 10:26:21
|
|
|
|
BUMBI
|
aj super da je na kraju sve ipak dobro svršilo....user posted image user posted image ko bi reko da bu tak ispalo u današnje vrijeme
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!