|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: T-COM...lopovluk :(((
11.10.2011 14:41:02   
Bebys
IZVORNA PORUKA: mariola

Ovdje se zahuktalouser posted image
tko bi rekao a tema "obična". Nije ni o dojenju, pušenju ni crkviuser posted image
Uglavnom, elena je na žalost sama kriva jer vjerojatno nije bila dovoljno informirana pa sad mora platiti veći račun. t -com i t-mobile je jedna normalna firma i već godinama imamo s njiha razno razne ugovore i nikad nas nisuza ništa zakinuli. Čak i nedjeljom i blagdanima izlaze na teren i rade popravke.
ja nemam problema s nicim...niti cu imati...to nekome danas nisu sve na brojuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 26
   [Obrisani korisnik]
11.10.2011 14:45:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 27
11.10.2011 14:49:40   
Ruža
Ista stvar se dogodila meni prije 3 godine. Samo što je moj susjed bio puno veći lopov od tvog pa je maznuo 1200kn interneta.user posted image
Uglavnom došla iz rodilišta i dočekala me čestitka na potrošenih 54GB prometa.
Ono što je mene naljutilo je samo to što mi onda nitko u njihovoj poslovnici nije rekao da moram zaštiti mrežu već samo da poskidam sve zaštite s njihovih stranica što smo i napravili. Što onda i nije bila neka općeznana informacija kao sad.
Žalila sam se na račun, prvo prigovor, pa žalba koju su izgubili i na kraju platila puni iznos i od tada sam na flatu pa neka kradu koliko hoće.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 28
11.10.2011 15:02:30   
ELENA35
ženskice drage,hvala vam svima na odgovorima i pomoćiuser posted image .
Usput sam se dobro i nasmijalauser posted image user posted image user posted image user posted image .. Svakako danas odmah to sredim da ne bude kao kod tebe Ružo,nebi me iznenadilo,jer svaki mjesec je sve više potrošenih GBuser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 29
11.10.2011 17:04:29   
modesty blaise
ahahaha...zakon!
nasmijah se ....user posted image user posted image user posted image
šteta kaj nam gospođa d nije upala na ovu raspravu ...to bi još više začinilo

al ima vremena

uglavnom elena - zaštiti se!!!!

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 30
11.10.2011 18:57:14   
adryosijek
ja imam neograniceni ,i to bezicni od t coma stavi pasword i nemas frke,da nemoras susjedove troskove da placas,samo zovi trazi pass koji umeses u lap ili pc

< Poruku je uredio adryosijek -- 11.10.2011 18:58:49 >

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 31
15.10.2011 9:43:04   
ELENA35
Uspjela sam sve riješitiuser posted image ..net mi zaštićenuser posted image
Čak me ženska i t-coma zvala,rekla je da se vidi da toliko inače ne trošimo ni kada smo u funkciji,i da platimo samo 20 kn,a ostalih 100 kn da ne plaćamo,da će nam poslati drugu uplatnicu..Tko bi rekao,baš sam ugodno bila iznenađenauser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 32
15.10.2011 10:10:38   
modesty blaise
aj super da je na kraju sve ipak dobro svršilo....user posted image user posted image
ko bi reko da bu tak ispalo u današnje vrijeme

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 33
15.10.2011 10:25:35   
Bebys
velika je KONKURENCIJA...pa i oni trzaju da ne gube klijente...user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 34
15.10.2011 10:26:21   
BUMBI
aj super da je na kraju sve ipak dobro svršilo....user posted image user posted image
ko bi reko da bu tak ispalo u današnje vrijeme

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 35
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!