piggy -> muški PMS (7.12.2008 21:16:31)
|
Muška verzija PMS-a zove se Sindrom iritabilnog muškarca Heureka! Otkriće stoljeća! Znanstvenici su došli do zaključka da i muškarci pate od PMS-a. Da ne bi ispalo da izmišljam - istraživanje je proveo stanoviti dr. Gerald Lincoln (muškarac, dakle), znanstvenik iz Medical Research Council's Human Reproductive Sciences Unit u Edinburghu, ali su to kasnije potvrdila i druga britanska i američka istraživanja (pa vi sad googlajte ako ne vjerujete). Sigurno se sad i pitate koji su simptomi ovog opakog sindroma. Slično kao i kod nas: ispadi živčanosti i bezrazložne mrzovoljnosti, bolovi u trbuhu, glavobolja i ono najgore - manjak želje za seksom. Sada je sve otkriveno i dokazano. Eto vam sad. Osveta je slatka, samo još trebam nagovoriti ostale žene da se pridruže u ovom pokretu osvještavanja ostalih pripadnica ljepšeg spola o muškom PMS-u ili IMS-u. Bez brige, dečki. Inače, ne zamjeramo vam mi ništa. Samo vi ispucajte svoje frustracije. Ali od sad i mi počinjemo koristiti ono ozloglašeno pitanje "Kaje? Oni dani u mjesecu?" Molim lijepo, i znanstvenici su uz nas. Ajde da ne bi sve ispalo kao kampanja protiv muškaraca, moram u svoju obranu reći da sam se htjela pozabavit' i time kakve smo mi žene u "te dane u mjesecu", ali me koči manjak prostora na stranici. Bez brige, znam ja da smo mi grozne tih nekoliko dana u mjesecu, pa ću zato idući put kao bonus nadodati vodič što raditi i kako postupati s nama kad nas uhvate te "žute minute" bez zamjerki vaša Piggy[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|