Ira_ -> RE: Krećem dalje... (12.10.2011 19:29:09)
|
IZVORNA PORUKA: njanja Evo samo da vas pozdravim svih... Ribica je jučer imala pravo, zaista sam prerasla raju i moram "krenuti dalje" (citiram ju). Nisam trudna niti ne namjeravam skoro biti tako da sam prerasla teme o zatrudnjivanju, teme o pelenama, dojenju i inome su mi 100 x ponovljene i sama sebi sam dosadna kad pišem jedno te isto...Ostaju mi svakodnevne teme koje čitam na jutarnjem, indexu i slično koje želim komentirati, ali koje očito više izazivaju bijes, nego imaju ikakvu drugu poantu.... Neću se pozdravljati jer se ne želi pozdravljati s vama, ne želim da bude konačno, želim da se i dalje družimo, tko ima neka čita moj blog, tko želi neka mi pošalje mail, tko ga nema, čujemo se na pp, druženja u Ri ću i dalje organizirati i da, iz navike i radoznalosti ću škicnuti da vidim tko je rodio i da čestitam....Svim trudilicama želim da postanu mame, svim trudnicama da dočekaju svoju djecu i da im novo putovanje bude ispunjeno i svima želim da im djeca budu dobra, poslušna i zdrava [sm=smiley36.gif]. I samo jedan posebni pozdrav Uspavanoj i Marti!!!!! Ovaj pozdrav nije za daljnju raspravu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Onako kako sam napisala, tako sam i mislila. A sada kome ne odgovara napisano, žao mi je. Nemam šta objašnjavati, kulturno sam se s njanjom pozdravila i poželjela joj sve najbolje u životu. Ako netko ima još koje pitanje, slobodno pitajte!
|
|
|
|