|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Shrek
13.10.2011 19:32:22   
natalijax
ajme bum poludila od tog shreka,uhvatila ga manija za njim,sam viće šlek,sam si stisne upali dvd i gleda,jučer u dm tražim nešt kad izvadi on pastu za zube i viće šlek,aj stavi on u košaru uzme još jednu i kaže dva,o mada vid ti njegauser posted image user posted image jeste li vidjela da ima kakvi plišenjak,posteljina il nešt slično,to bi bilo idealno za poklon za Božić ili sv,Nikolu
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Shrek
13.10.2011 19:36:15   
JASNA33
user posted image user posted image user posted image šlek...
ja nisam nigdje vidila takvo što za kupitiuser posted image
možda koja cura jeste pa ti javi...
moj je trenutno lud za bumbom,nikako da ga to prođeuser posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
13.10.2011 19:37:33   
natalijax
IZVORNA PORUKA: JASNA33

user posted image user posted image user posted image šlek...
ja nisam nigdje vidila takvo što za kupitiuser posted image
možda koja cura jeste pa ti javi...
moj je trenutno lud za bumbom,nikako da ga to prođeuser posted image
polako bude on poludil za svim,pusti mu šlekauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 3
13.10.2011 19:47:42   
JASNA33

IZVORNA PORUKA: natalijax
polako bude on poludil za svim,pusti mu šlekauser posted image user posted image user posted image

probala sam ali ne zanima ga,bar za saduser posted image user posted image user posted image samo viče bu-ba,bu-bauser posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
13.10.2011 20:57:26   
ikica84
i mi smo ludi za bumbom i tomicom user posted image a za sleka nemam pojma gdje bi mogla kupiti nesto hmm...

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 5
13.10.2011 21:12:07   
mamacita
Probaj Turbo limac oni imaju sve zivo, pa mozda i to. Poguglaj po njihovim web trgovinama.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 6
13.10.2011 22:35:57   
natalijax
morat ču vidjet u tl,božićni šrek mu je za sad najbolji pa viće bo šlek,a ima u šreku di fiona pjeva pa ona ptica pukne i neki dan kažem ja njemu sine  pukla ptica,kad on meni danas tica aaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 7
18.10.2011 0:23:23   
beba_B

IZVORNA PORUKA: ikica84

i mi smo ludi za bumbom i tomicom user posted image a za sleka nemam pojma gdje bi mogla kupiti nesto hmm...

Hahahaha... moja ima 7 mjeseci i jede jedino uz Bumbu! Imam dvd sa 4 crtića, više mi na uši izlazi... Bi-ba-buuu... bumba, bumba luuuu... buuu.. ba bi... bumba, bumba tu biiiiiiii... i onda ide glasni JEEEEEE!!!! user posted image
Počeli smo se muž i ja zezat sa "noni-noni" i "a Bumba luu mizi mojzi"... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!