mamacita -> Koja ste princeza? (13.10.2011 22:21:14)
|
E, jel me veceras uhvatilo?! Nego padne mi na pamet jedna tako djetinjasta tema. Naime, sve mi koje imamo nasu malu djecicu smo vrlo dobro upoznate sa Jasmin (Jasminom), Belle (Ljepoticom), Cindarella (Pepeljugom), Sleeping Beauty - Aurora (Uspavanom Ljepoticom - Aurorom), Snow White (Snjeguljicom), Goldilocks (Zlatokosom), Fiona (Fionom), ovom novom (kojoj jos ni ime ne znam) sto je poljubila zapca (malom tamnoputom), Pochakontas itd. itd. Eto, drage moje, koja vam je najdraza? Cija je bajka najljepsa? Koja od njih bi vi mogle postati, makar u masti? Ne sramim se reci, ja i dalje vjerujem u bajke. Zivot sa Happy Endom. Mm kaze da sam djetinjasta sto to "reklamiram" pred nasom kcerkom, no ja si ne mogu pomoci, jer uistinu i ona, bas kao i ja, moze imati svoj Happy End. Ja jako volim "Ljepoticu" - Belle. Ona me odusevila na koji je nacin zavoljela Zvijer (Beast). Da li ti znaci da usporedjujem mm sa Zvijeri? To samo vi ovdje znate, a on nikad ne smije niti posumnjati... Da. [sm=smiley36.gif] Ako je ovo pre djetinjasto, oprostite mi, no bas mi se prohtjelo.
|
|
|
|