Vjeverica ST -> RE: Termin siječanj i veljača 2012... (30.11.2011 11:00:45)
|
upit i imat ju a ne da mi slucajno zatreba a nemam tog momenta 300 kuna da ju kupim ili da ju moj muz mora ic kupit a nema pojma, mislim da bi mi donio ono za krave must hahahaha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] svi su isti, hi hi hi ja još neću, možda mi i ne zatreba...ali hvala na preporuci! a štucanje je slatko, u pravilnim razmacima, blago lupkanje/kucanje, titranje .....nekad traje minututu -dvije, a nekad i duže pa zna i dosadit.......[sm=smiley36.gif] vidim da nitko nije koristio i ne planira koristiti platnene pelene? ako nekog zanima, otvorila sam temu o tome pa komentirajte..... ja se mislim još da kupim onaj jastuk za dojenje, jastučić za bebino spavanje na boku, a i mislim se da li da kupim onaj jastuk - kosi za bebe, preoruča se od rođenja pa nadalje, dobar je za začepljen nosić, podrigivanje i sl. (pošto bebe ne smiju koristiti pravi jastuk ili se samo malo madrac ukosi (ispod se stavi nešto da s nakosi, tako sam radila s prvom bebom). Košta 135kn na intetnetu.... I ovo ostalo sam viđala na netu, preporučate neke? da da, mogla bi ja otvorit sezonu 2012. ! kažu da je to godina curica?! (ili zatvorit 2011.[sm=smiley36.gif])
|
|
|
|