elven -> RE: Termin siječanj i veljača 2012... (3.1.2012 10:04:24)
|
Curke, sa Octeniseptom ne možete pogriješiti, mi smo samo njega koristili za pupak, (očistiti, pošpricati, pustiti da se osuši i prekriti gazicom bez ljepljenja, upravo kakva je praksa kod patronažnih) poslije smo ga koristili za posprejat kakvu ogrebotinu itd...pa i tete kad vam vade krv špricnu octenisept prije pikanja...mi ga uvjek imamo u kućnoj ljekarni...ovo ostalo, bivacin, hidrogen itd. ništa nismo kupovali. Također što nam se pokazalo odlično i za oštećene bradavice i za crvenilo guze koje obična lanolinska krema nije rješavala je BEPANTEN mast...manje pakiranje je jeftinije od purelana, a multifunkcionalno...sorry što vam to nisam prije napisala...samo prije podoja bi ga trebalo obrisati....čuda radi ta krema. Što se tiče kila, hm, ja nisam niti u jednoj trudnoći puno dobila u biti isto...+11 kg 39 TT, a osjećaj trudnoće potpuno različiti i prvo je curka, sad je dečko...genetika je, meni se čini, tu najzaslužnija jer moram priznati da sam u prvoj trudnoći jela od 0/24, a u ovoj sam imala period kad nisam mogla pojesti pola obroka i već toliko zasićena da nisam mogla disati...i na kraju evo isto...niti mama mi nije dobivala puno, a ni seke.... O kilama se brinite poslije poroda, vidjet ćete kad stalne aktivnosti preuzmu kontrolu, otopit će one same a da ni ne skužite..već stare traperice vise... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|