Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 5.3.2012 12:09:54
|
|
|
|
natali2610
|
Curke kaj mislite o tome da otvorimo temu "bebe sijecanj i veljaca "pa da se nastavimo druziti i izmjenjivati dojmove i novosti ..hočemo li? Ovu temu bi trebalo zatvoriti ..sve smo rodile ,a ciba nam otišla u ožujak...
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 5.3.2012 13:12:31
|
|
|
|
sijecanj
|
Curke moje cestitam Vam svima sto ste postale mame i nadam se da su bebaci dobro a i Vi!!!!!!!!!!!Ja sam rodila 9.02 prekrasnu princezu i osjecamo se dobro!!!!!!Tijekom trudnoce nisam bila tako aktivna na forumu.Prijedlog od "natali" da se mi koje smo rodile u sijecnju i veljaci druzimo smatram dobrom idejom jer mozemo pomoci jedna drugoj i da razmjenjujemo iskustva kako rastu nasi bebaci .Svaki novi dan je novo iskustvo!!!!!!!Nadam se da ce te PRIHVATITI.POZDRAV DRAGE MOJE!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 5.3.2012 23:38:53
|
|
|
|
Xena_1
|
Probaj komprese Multi-mam, ja ih koristim jer mi je ribica oštetio bradavice i napravio rane, pa su bile bolne i začepljene. IZVORNA PORUKA: marinazg jutro cure Mariola, tak ja svom sinu kad pocne plakat i trazi sisu a sise mi pune, velim mu da stize cica ubojica mene desna bradavica uzasno ali uzasno boli, boli i lijeva ali ova desna neznam kaj se dogada. danas nam dolazi patronazna pa cu ju bas pitat za to, kad ga dojim presavijam se od bolova
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.3.2012 8:59:02
|
|
|
|
mariola
|
Marina ja sam bradavice i u trudnoći mazala a i sad povremeno aventovom masti za bradavice, baš ti je za trudnice i dojilje. mazuckaj se snjom brzo će te proć. Super je ideja o novoj temi. jeste ju otvorile pa da tamo nastavimo
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 6.3.2012 11:29:29
|
|
|
|
natali2610
|
Siječanj naravno da si dobrodošla !!! Curke otvorila sam novu temu "bebe siječanj -veljača"... nastavljamo tamo...
< Poruku je uredio natali2610 -- 6.3.2012 11:32:53 >
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.3.2012 20:38:21
|
|
|
|
dancy24
|
ej cure super da ste otvorile novu temu, i onda jel se prebacujemo tamo, za bradavice vam je super PURELAN,mala žuta kremica, meni je malen bila npravila ranice i začepila malo njih al nakon par dana sve je prošlo, a već mi je 2 put uhvatila malena prehlada , nosić začepljen pa malo spava, već je počela bit budna cili dan, a tek joj mj i 7 dana, i često je hvataju grčići pa stavim kapi na dojke pa joj bude lakše , imaju li vaši bebači grčiće p.s. čestitke i vama koje ste zadnje rodile
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.3.2012 13:23:01
|
|
|
|
Gardenija
|
ja ne mogu pronaći topic taj o bebama našim
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!