LUNA000 -> RE: CB:"Kišni dani" (20.10.2011 9:10:02)
|
Jutro curke...evo ja i L.A. uživamo zajedno, ona se igra u viperu,a ja pijem cappucino,,dečki su u vrtiću. Bila sam prije par dana na sastanku u vrtiću i iznenadila sam se da još nekim roditeljima treba napominjati da djeci kupe papuče, i da nose ruksak sa rezervnom robom, pa moji to nose uvijek, ja to spremim za njih, ako im se što dogodi da se mogu presvući, a ne zbog vrtića [sm=smiley29.gif] Tete su nam super kao i uvijek...sad mi se bliži A. rođendan i do sad nikad nismo slavili u vrtiću..kod nas se može donijeti torta, kolači..tj bilo što iz kućne radinosti...ali pošto mu je ovo zadnja godina u vrtiću i prva proslava u vrtiću, odlučila sam malo da iznenadimo sve...i njega i ekipu u vrtiću kao i tete i da napravim tortu od kartona..one lijepe sa šniticama u koju se stave slatkiši...tako da če svako dijete dobiti svoju uspomenu i svoju šniticu..sve ču sama raditi..samo ču napuniti sa kupovnim slatkišima..prvu probnu šniticu sam nekidan napravila i jako sam zadovoljna..slikam obavezno kad sve napravim...(ideju sam pokupila sa interneta naravno..neki rade te torte pa prodaju, ali dosta je skupo za mene [sm=smiley36.gif], pa sam se odlučila sama napraviti...A.ne zna što če biti za rođendan..a ja volim iznenaditi... Kod mene je baš šugavo vrijeme..puše i oblačno je, a nigdje kiše koju jako volim [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|